Nový výkonný riaditeľ hokejového Slovana Peter Kúdelka: Prečo som vymenil striedačku za kanceláriu

Vrátil sa tam, kde hokejovo vyrastal! Reč je o bývalom obrancovi belasých Petrovi Kúdelkovi (36), ktorý sa po kúpe najslávnejšieho slovenského ...
  • Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Vrátil sa tam, kde hokejovo vyrastal! Reč je o bývalom obrancovi belasých Petrovi Kúdelkovi (36), ktorý sa po kúpe najslávnejšieho slovenského klubu spoločnosťou JTRE sports & entertainment na čele s multimilionárom Petrom Korbačkom (53) stal novým výkonným riaditeľom bratislavského Slovana.

Viacero ponúk

Na otázku, ako sa upiekol jeho návrat do Slovana po dlhých 15-ich rokoch, kde pôsobil v mládežníckych kategóriách a odohral v minulosti aj pár zápasov za áčko v majstrovskej sezóne 2007/2008, odvetil:

„Mal som viacero ponúk z extraligy robiť trénera. Ale došiel kontakt od nového majiteľa Slovana, mali sme spolu niekoľko debát a názorovo sme si sadli. Tak som sa rozhodol ponuku prijať. Beriem to ako veľkú výzvu dostať Slovan tam, kde patrí, aby bol najlepší na Slovensku. Urobíme preto maximum.“

Pri repre zostáva

Kúdelka okrem pozície v Slovane od leta zastáva aj funkciu hlavného kouča SR do 17 rokov. „Som dohodnutý so šéfom zväzu Mirom Šatanom, že dokončím aktuálnu sezónu. Pre mňa je z pohľadu trénera štátna reprezentácia veľká výzva a to, čo sme začali, chceme aj dokončiť,“ dodal.

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk