Slovenská futbalová legenda pred vstupom Slovana do Ligy majstrov: Fandiť budem Celticu!

Je legendou nielen slovenského futbalu, ale aj škótskeho Celticu Glasgow, ku ktorému má citový vzťah. Aj preto, hoci fandí Slovanu Bratislava ...

Je legendou nielen slovenského futbalu, ale aj škótskeho Celticu Glasgow, ku ktorému má citový vzťah. Aj preto, hoci fandí Slovanu Bratislava na pohárovej scéne, teraz urobí výnimku a v stredajšom zápase Ligy majstrov Celtic - Slovan bude držať palce domácim.

Fotogaléria

Ľubomír Moravčík (59) porozprával, na čo sa majú belasí na horúcej škótskej pôde pripraviť, koho majú šancu prekvapiť a ako by mohli obstáť v milionárskej súťaži.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Slovensko je v napätí, ako náš majster obstojí v exkluzívnej spoločnosti. To zaujíma aj Moravčíka, ktorý však bude vo veľkom sledovať aj počínanie Celticu Glasgow, kde sa stal počas štvorročného pôsobenia ikonou. Hneď prvý zápas, v ktorom jeho bývalý klub hostí Slovan, tak bude preňho špeciálny. „Pasovala by mi tam taká remízka. Možno Slovan naozaj prekvapí a ukradne Celticu nejaký bod. Bude to však mať určite ťažké,“ predikuje výsledok.

(Ne)hrateľní súperi

Klub z Glasgowa vníma ako jeden z troch, proti ktorým by mohli belasí prekvapiť. „Každý zo súperov je ťažký. Určite však napríklad taký Celtic, Záhreb, možno Stuttgart sú hrateľní a vidím tam potenciál na zisk bodov. Cesta proti nim môže byť aj cez štandardné situácie, pretože napríklad Celtic nemá vysokých hráčov a to môže na nich platiť.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk