Slovenská futbalová legenda pred vstupom Slovana do Ligy majstrov: Fandiť budem Celticu!

Je legendou nielen slovenského futbalu, ale aj škótskeho Celticu Glasgow, ku ktorému má citový vzťah. Aj preto, hoci fandí Slovanu Bratislava ...

Je legendou nielen slovenského futbalu, ale aj škótskeho Celticu Glasgow, ku ktorému má citový vzťah. Aj preto, hoci fandí Slovanu Bratislava na pohárovej scéne, teraz urobí výnimku a v stredajšom zápase Ligy majstrov Celtic - Slovan bude držať palce domácim.

Fotogaléria

Slovan má, naopak, dobrých hlavičkárov. Čo sa týka ďalších súperov, tak to bude veľmi komplikovaná misia. Bayern, Atlético či City sú kluby, ktoré sa ťažko porážajú. V každom prípade sa dajme prekvapiť a sám som zvedavý, ako sa Slovan s týmito súpermi popasuje,“ uviedol.

A hoci je slovenský šampión najväčší outsider súťaže, bývalý skvelý obojnohý hráč si nemyslí, že bude za fackovacieho panáka. „Samozrejme, hráči musia byť veľmi dobre fyzicky na tom, aby stíhali tempo Ligy majstrov, ktoré je vysoké. Otázne je, ako sú odvážni a čo budú chcieť ukázať. Nemajme veľké oči, buďme pokorní, ale myslím si, že pokiaľ Slovan bude dobre fyzicky pripravený, tak od toho sa budú odvíjať jeho výsledky a výkony,“ pripojil.

Japonské zbrane

Verí, že belasí budú hrať odvážne a ofenzívne minimálne proti súperom, proti ktorým budú mať percentuálne väčšiu šancu na úspech. „Slovanu budem určite fandiť proti každému súperovi v Lige majstrov. Proti Celticu je to pre mňa však trochu komplikované, pretože som tam strávil štyri krásne roky. Ak by som to mal vyjadriť percentuálne, tak to vyznie viac pre Celtic. V ňom som hrával a v Slovane nie. Som Slovák, ale trochu viac budem drukovať Celticu,“ konštatoval.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk