Weiss ml. si v rozhovore pre Škótov kopol do Celticu: Fanúšikovia si budú pamätať môjho otca!

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava v stredu vstúpia do hlavnej fázy Ligy majstrov proti škótskemu majstrovi Celticu Glasgow. Kapitán Vladimír ...

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava v stredu vstúpia do hlavnej fázy Ligy majstrov proti škótskemu majstrovi Celticu Glasgow. Kapitán Vladimír Weiss ml. poskytol pre tamojšie médium rozhovor – v ktorom im pripomenul čierny deň – na ktorý by najradšej navždy zabudli.

Fotogaléria

Tréner je môj bláznivý otec

Weiss ml. nezabudol fanúšikom Celticu nasypať soľ do starých rán a pripomenul im kruté vypadnutie v roku 2005 s Artmediou Bratislava. Vtedy prehrali na Tehelnom poli hanebne 5:0, v odvete síce vyhrali 4:0, no z postupu sa tešilo mužstvo trénera Vladimíra Weissa staršieho.

„Náš tréner je môj bláznivý otec, ktorý od svojich tímov vždy vyžaduje maximum. Fanúšikovia Celticu si ho môžu pamätať z čias, keď ich pred takmer 20 rokmi s Artmediou vyradil z Ligy majstrov,“ osviežil spomienky Škótom Vlado, ktorý túži na horúcej pôde bodovať. 

„Takže som presvedčený, že určite niečo získame. Ale záleží na tom, ako sa bude zápas vyvíjať. Nie sme favoriti, ale chceme si súťaž užiť, takže sa budeme snažiť bojovať,“ doplnil.

Fabio Nigro.
Argentínčan Fabio Nigro oznámil diagnózu v slovenčine: Zhubný nádor mi zasiahol hrdlo! Zobraziť článok

Portugalec Cristiano Ronaldo  kope do lopty pred Čechom Davidom Limberským  vo štvrťfinále futbalových ME vo Varšave 21.júna 2012.
Bývalý český reprezentant o zatknutí: Všade boli zakuklenci, cítil som sa ako vrah Zobraziť článok

Kesarin Chaichalermpolová obrátila svoj život úplne naruby.
Dala zbohom pornofilmom a už má dve zlaté medaily v bikiny fitnes Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk