Weiss ml. si v rozhovore pre Škótov kopol do Celticu: Fanúšikovia si budú pamätať môjho otca!

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava v stredu vstúpia do hlavnej fázy Ligy majstrov proti škótskemu majstrovi Celticu Glasgow. Kapitán Vladimír ...

Futbalisti ŠK Slovan Bratislava v stredu vstúpia do hlavnej fázy Ligy majstrov proti škótskemu majstrovi Celticu Glasgow. Kapitán Vladimír Weiss ml. poskytol pre tamojšie médium rozhovor – v ktorom im pripomenul čierny deň – na ktorý by najradšej navždy zabudli.

Fotogaléria

Tridsaťštyriročný krídelník strávil rok na hosťovaní v Rangers, ktorý je mestským rivalom Celticu. V klube sa tešil z triumfu v lige a domácom pohári. Pekné spomienky z Glasgowa si chce opäť oživiť aj v Lige majstrov so Slovanom.

Neuveriteľná cesta 

Weiss ml. sa v rozhovore pre škótske noviny Record Sport rozrozprával o blížiacom sa zápase v Celtic Parku. „Myslíme si, že môžeme spôsobiť rozruch a proti Celticu získať body. Ak by Slovan hral proti ktorémukoľvek z 36 tímov v tejto veľkej Lige majstrov, bol by proti nám favoritom,“ povedal na úvod rozhovoru.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Vladko pripomenul Škótom ťažkú cestu, ktorú Slovan absolvoval v predkolách Ligy majstrov. Postupne vyradil šampiónov zo Severného Macedónska, Slovinska, Cypru a Dánska. „Tak je to aj v prípade Celticu. Sme na úplnom spodku. Ale pozrite sa, vyšplhali sme sa po rebríku a odohrali sme štyri kvalifikačné dvojzápasy, aby sme sa dostali do Ligy majstrov. To bolo úžasné, priam neuveriteľné. V tíme máme niekoľko talentovaných, ale aj skúsených hráčov,“ uviedol.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk