Legendárny Jágr vybehol na koncert Rytmusa: Aha, čo sa dialo v zákulisí!

Česká hokejová ikona Jaromír Jágr (52) má za sebou ďalší nezabudnuteľný moment – a tentokrát to nebolo na ľade! 
  • Zdroj: ig/JaromirJagr

Česká hokejová ikona Jaromír Jágr (52) má za sebou ďalší nezabudnuteľný moment – a tentokrát to nebolo na ľade! 

V uplynulých dňoch prekvapil fanúšikov svojou prítomnosťou na koncerte slovenského rapového kráľa Rytmusa. A hoci hip hop pre neho doposiaľ nebol „jeho šálka kávy“, teraz sa všetko zmenilo! Jágr bol z koncertu úplne unesený a hodnotenie? Jasných 10/10!

 

 

Tourminátor upravil svoje ikonické dlhé háro.
Peter Sagan prekvapil radikálnou zmenou: Fanúšičky šalejú! Zobraziť článok

„Nikdy som nebol na rapovom koncerte. Väčšinou počúvam rock a pop, ale keďže sa s Rytmusom poznám a fandím jeho tvrdej práci, navyše koncert organizoval môj kamarát Petr Větrovský, rozhodol som sa ísť pozrieť. Bol som naozaj prekvapený, a hoci som poznal len jednu pesničku, naozaj som si to užil. Neuveriteľná atmosféra a fantastický výkon od Rytmusa,” povedal Jágr po koncerte na sociálnych sieťach, kde zazdieľal aj zábery zo zákulisia, kde sa dve legendy spoločne zvítali.

 

 

Portugalec Cristiano Ronaldo  kope do lopty pred Čechom Davidom Limberským  vo štvrťfinále futbalových ME vo Varšave 21.júna 2012.
Bývalý český reprezentant o zatknutí: Všade boli zakuklenci, cítil som sa ako vrah Zobraziť článok

Jágr tak opäť ukázal, že aj vo veku 52 rokov sa neustále otvára novým zážitkom. Prekvapený bol nielen samotný hokejista, ale aj diváci, ktorí ho v hľadisku spozorovali. Koncertný večer odštartoval jeho nečakanú cestu do sveta hip hopu, kde sa sám presvedčil o tom, akú silu má energia živej hudby a Rytmusovej šou.

Po Darinom boku verne stojí jej priateľ Pavel.
Úprimná Dara Rolins: Plastika? Priateľ Pavel Nedvěd zostal ako obarený Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk