Svet kulturistiky plače za slávnym Golemom († 36): Poznáme dôvod smrti

Športová komunita smúti za ikonou kulturistiky! Bielorus Illia Yefimchyk, tiež prezývaný ako Golem, náhle zomrel. Mal len 36 rokov.

Športová komunita smúti za ikonou kulturistiky! Bielorus Illia Yefimchyk, tiež prezývaný ako Golem, náhle zomrel. Mal len 36 rokov.

Fotogaléria

Správu o jeho náhlej smrti potvrdil web Muscle and Fitness. Vážil viac ako 160 kilogramov a celý svet udivoval obvodom svojich bicepsov, ktorý dosahoval až 65 centimetrov. Yefimchyk bol ikonou kulturistiky a celý svoj život zasvätil činkám.

„Golem“ žil dlhé roky v Česku, kam podľa webu Ronnie.cz v roku 2014 pricestoval z Bieloruska za štúdiom. Yefimchykova kariéra vystrelila v roku 2020, kedy začal spolupracovať s americkou značkou 5% Nutrition a presťahoval sa do Ameriky.

So známou firmou sa nakoniec rozišiel, ale pokračoval v práci fitness propagátora. Predával aj vlastné výživové doplnky či oblečenie, ale nevyhýbal sa ani rozoberaniu kontroverzných tém, ako je používanie zakázaných látok v kulturistike či zdravotným rizikám.

Yefimchyk sa vrátil späť do Česka a podľa Ronnie.cz bol 6. septembra prevezený do nemocnice so zástavou srdca, po ktorej mu následne odumrel mozog. Mal len 36 rokov.

Tourminátor upravil svoje ikonické dlhé háro.
Peter Sagan prekvapil radikálnou zmenou: Fanúšičky šalejú! Zobraziť článok

Fabio Nigro.
Argentínčan Fabio Nigro oznámil diagnózu v slovenčine: Zhubný nádor mi zasiahol hrdlo! Zobraziť článok

Portugalec Cristiano Ronaldo  kope do lopty pred Čechom Davidom Limberským  vo štvrťfinále futbalových ME vo Varšave 21.júna 2012.
Bývalý český reprezentant o zatknutí: Všade boli zakuklenci, cítil som sa ako vrah Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk