Peter Sagan prekvapil radikálnou zmenou: Fanúšičky šalejú!

Opäť prekvapil! Slovenská cyklistická legenda Peter Sagan (34) na sociálnych sieťach odhalil svoj nový účes. Jeho ikonické dlhé vlasy, ...

Opäť prekvapil! Slovenská cyklistická legenda Peter Sagan (34) na sociálnych sieťach odhalil svoj nový účes. Jeho ikonické dlhé vlasy, ktoré si tento rok znova vypestoval, sú už minulosťou! 

Fotogaléria

Trojnásobný majster sveta sa tentokrát po bokoch vyholil a na vrchu hlavy si vytvoril štýlový copík, ktorý mu dodáva nový, moderný vzhľad. Sagan, ktorý je známy svojím nekonvenčným štýlom a bezstarostnou povahou, zrejme chcel svoj nový vzhľad zladiť so zmenami vo svojom živote.

Po oznámení o ukončení profesionálnej kariéry v cestnej i horskej cyklistike, mnohí fanúšikovia čakali, čo príde ďalej. Avšak, len málokto predpokladal, že Peter najskôr prejde zmenou svojho imidžu. Na sociálnych sieťach sa jeho krokom okamžite rozprúdila diskusia. Niektorí nový imidž milujú a tvrdia, že Sagan vyzerá ešte lepšie než predtým. „Peter je kráľ! Je jedno, či má dlhé vlasy alebo vyholenú hlavu, vždy bude štýlový,“ napísala oduševnená fanúšička na Instagrame.

Jedno je isté – Peter Sagan nielen na bicykli, ale aj v živote, vždy vie, ako zaujať... Nový Saganov zostrih nájdeš vo FOTOGALÉRII!

Fabio Nigro.
Argentínčan Fabio Nigro oznámil diagnózu v slovenčine: Zhubný nádor mi zasiahol hrdlo! Zobraziť článok

Portugalec Cristiano Ronaldo  kope do lopty pred Čechom Davidom Limberským  vo štvrťfinále futbalových ME vo Varšave 21.júna 2012.
Bývalý český reprezentant o zatknutí: Všade boli zakuklenci, cítil som sa ako vrah Zobraziť článok

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk