Smial sa mu aj vlastný tréner: Britský futbalista zahodil stopercentnú tutovku

Na toto len tak rýchlo nezabudne. Britský futbalista Ebou Adams (28) sa v zápase anglickej druhej ligy poriadne zosmiešnil.
  • Zdroj: Northfoto

Na toto len tak rýchlo nezabudne. Britský futbalista Ebou Adams (28) sa v zápase anglickej druhej ligy poriadne zosmiešnil.

Stredopoliar Derby Country sa v stretnutí proti Cardiffu City, mimochodom práve z Cardiffu prestúpil v lete do Derby, dostal v poslednej minúty nadstaveného času do vyloženej šance. Po rýchlom brejku po ľavej strane sa rútil na opustenú bránku. Adams však na prekvapenie všetkých poslal loptu tesne vedľa prázdnej bránky.

Fabio Nigro.
Argentínčan Fabio Nigro oznámil diagnózu v slovenčine: Zhubný nádor mi zasiahol hrdlo! Zobraziť článok

"Bolo to veľmi komické. Mám veľmi zlú pamäť, ale vďaka tejto situácii si na zápas budem navždy pamätať,” žartoval o Adamsovej chybe tréner Derby Paul Warne.

"Je ale potrebné sa na to pozrieť aj z druhej strany. Nikto iný na ihrisku by sa do tejto situácie nedostal, pretože nikto iný nemal energiu bežať za loptou. A možno ani odvahu sa pustiť do takého hlavičkového súboja. Samozrejme by som bol šťastnejší, keby dal gól, ale našťastie to nijako neovplyvnilo výsledok,” dodal kouč.

Portugalec Cristiano Ronaldo  kope do lopty pred Čechom Davidom Limberským  vo štvrťfinále futbalových ME vo Varšave 21.júna 2012.
Bývalý český reprezentant o zatknutí: Všade boli zakuklenci, cítil som sa ako vrah Zobraziť článok

Derby vyhralo zápas 1:0 a v tabuľke je na ôsmom mieste, kým Cardiff je s jediným bodom na poslednej priečke.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk