Bývalý český reprezentant o zatknutí: Všade boli zakuklenci, cítil som sa ako vrah

Išiel s pravdou von! Bývalý reprezentant Česka David Limberský (40) otvorene prehovoril o svojom zatknutí. Hrozil mu osemročný trest ...

Išiel s pravdou von! Bývalý reprezentant Česka David Limberský (40) otvorene prehovoril o svojom zatknutí. Hrozil mu osemročný trest odňatia slobody.

Fotogaléria

Cítil sa ako päťnásobný vrah

Davida Limberského zatkla polícia v roku 2022 v deň jeho 38. narodenín. Teraz otvorene o všetkom prehovoril. „Spal som a na dvere zabúchala kriminálna polícia, manželka išla otvoriť, hovoril som si v duchu, budem to hrať s ňou, že je to nejaký narodeninový žart,“ prezradil pre regionálnu televíziu ZAK.

„Chalani, robíte si srandu?! Ja mám narodeniny. My vieme, že máte narodeniny, pán Limberský. Boli ste vtedy vo Varoch? Bol. Tak pôjdete s nami,“ popísal Limberský a prezradil, že na neho muži zákona tlačili, aby sa priznal. „Okolo celého domu boli zakuklenci, hovoril som si, že som nejaký päťnásobný vrah, ale ja som predsa futbalista, ťažko som niečo také mohol urobiť,“ dodal David, ktorého súd nakoniec oslobodil. Na muža teraz podal trestné oznámenie.

David Limbersky vyhral v drese Viktorii Plzeň päťkrát domáci titul a stal sa klubovou ikonou. Za reprezentáciu odohral 40 zápasov, raz sa strelecky presadil a zúčastnil sa na dvoch európskych šampionátoch 2012 a 2016.

Fabio Nigro.
Argentínčan Fabio Nigro oznámil diagnózu v slovenčine: Zhubný nádor mi zasiahol hrdlo! Zobraziť článok

Marek Uram.
Hokejový majster sveta Marek Uram oslávil 50-ku a prezradil: Hrať v NHL nebol môj sen! Zobraziť článok

Dalibor Dvorský počas draftu NHL.
Slovenskí mladíci žiaria v príprave NHL: Famózny výkon Dvorského, dvojgólový Pekarčík Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk