Bývalý český reprezentant o zatknutí: Všade boli zakuklenci, cítil som sa ako vrah

Išiel s pravdou von! Bývalý reprezentant Česka David Limberský (40) otvorene prehovoril o svojom zatknutí. Hrozil mu osemročný trest ...

Išiel s pravdou von! Bývalý reprezentant Česka David Limberský (40) otvorene prehovoril o svojom zatknutí. Hrozil mu osemročný trest odňatia slobody.

Fotogaléria

Svojho času hviezda Viktorie Plzeň je z najhoršieho vonku. Okresný súd v Karlových Varoch ho zbavil obvinenia. Rovnako aj jeho dvoch kamarátov. Za vydieranie so zbraňou v ruke mu hrozil osemročný trest natvrdo.

Exfutbalista mal poskytnúť mužovi z Karlovarského kraja štyri milióny českých korún, ktoré mali byť použité na ťažbu kryptomien a nákup výpočtovej techniky.

„Limberský mal na poškodeného kričať, že ho okradol a že chce späť svoje peniaze. Vzápätí ďalší zo štvorice obvinených požiadal prítomných hostí, aby zo salónika odišli. Potom si k poškodenému údajne prisadol, vytiahol pištoľ, s ktorou ho najprv udrel do zátylku a potom mu ju priložil k hlave. Opakovane sa ho pýtal, kedy vráti peniaze. Muža nechali odísť po tom, čo im mal sľúbiť, že peniaze vráti v dohodnutom termíne,“ informovali vlani pred letom české médiá.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk