Kapitán daviscupového tímu Tibor Tóth hľadá príčiny neúspechu: Prečo sme skončili poslední?

Slovenským tenistom sa nepodarilo postúpiť na novembrový finálový turnaj Davisovho pohára v Malage. V C-skupine na harde v čínskom Ču-chaji ...
  • Zdroj: TASR - Dano Veselský

Slovenským tenistom sa nepodarilo postúpiť na novembrový finálový turnaj Davisovho pohára v Malage. V C-skupine na harde v čínskom Ču-chaji prehrali postupne s Nemeckom, USA i Čile a v tabuľke obsadili posledné štvrté miesto.

O jediný slovenský víťazný bod v Ču-chaji sa zaslúžil najlepší singlista Jozef Kovalík, ktorý získal cenný skalp čilskej jednotky Alejandra Tabilla, 22. hráča svetového rebríčka ATP. Príjemným prekvapením boli výkony páru Norbert Gombos, Lukáš Klein, ktorý poriadne potrápil amerických deblových špecialistov Austina Krajiceka s Rajeevom Ramom. Proti čilskemu tandemu Nicolas Jarry, Marcelo Barrios Vera mali Slováci v treťom sete k dispozícii mečbal, no nevyužili ho a v koncovke slávili úspech Juhoameričania.

Na snímke slovenský tenista Norbert Gombos podáva proti Nicholasovi Davidovi Ionelovi z Rumunska v úvodnej dvojhre duelu 1. svetovej skupiny Davisovho pohára Slovensko - Rumunsko.
Posledný duel Slovenska na finálovom turnaji: Gombos neudržal vedenie, za súperom zaostávame Zobraziť článok

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk