Slovanu hrozí štart v Lige majstrov bez kľúčového muža: Je na tom zle!

Už v stredu čaká Slovan Bratislava premiéra v skupinovej fáze Ligy majstrov na ihrisku škótskeho Celtic Glasgow. V ohrození je však účasť ...
  • Zdroj: anc

Už v stredu čaká Slovan Bratislava premiéra v skupinovej fáze Ligy majstrov na ihrisku škótskeho Celtic Glasgow. V ohrození je však účasť trénera Vladimíra Weissa!

FOTOGALÉRIA: Slovan

Slovan Bratislava čaká historický okamih! V stredu zažije svoju premiéru v skupinovej fáze Ligy majstrov. Belasým však reálne hrozí, že sa na ihrisku škótskeho Celticu Glasgow predstavia bez kľúčového muža a jedného z hlavných strojcov postupu do milionárskej európskej súťaže. V posledných dňoch absentoval pri tíme tréner Vladimír Weiss. Dokonca neviedol mužstvo ani v šlágri uplynulého kola na ihrisku v Dunajskej Strede.

Arménsky futbalista Tigran Barseghjan rozhodol o historickom postupe Slovana Bratislava do hlavnej fázy Ligy majstrov.
DAC zostali len oči pre plač: Barseghjan režíroval víťazný obrat Slovana! Zobraziť článok

Belasí v tomto súboji predviedli parádny obrat, otočili z 0:1 na 2:1 vďaka dvom zásahom Tigrana Barseghjana. Mužstvo ale viedol Weissov asistent Boris Kitka, ktorý po zápase v rozhovore pre Voyo prezradil, ako je na tom hlavný kouč belasých. A neboli to práve pozitívne správy... "Vlado má posledné dni, už skoro od začiatku týždňa, dosť ťažkú virózu. Veríme, že čím skôr sa dá dokopy. Posledné 3–4 dni bol na tom zle, mal vysoké teploty a ani počasie nie je ideálne, zostal doma. Musíme to potiahnuť my ostatní," vyhlásil Kitka. Či sa tréner Weiss stihne dať dokopy do stredy, je zatiaľ otázne. Isté je však jedno, jeho absencia v premiére Slovana v skupinovej fáze LM by bola citeľná.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk