Škriniar sa predviedol v plnej paráde: Rozmyslel si tréner PSG jeho predaj?

Slovenský futbalový obranca Milan Škriniar (29), ktorý aktuálne pôsobí vo francúzskom PSG, má za sebou mimoriadne komplikované obdobie.

Slovenský futbalový obranca Milan Škriniar (29), ktorý aktuálne pôsobí vo francúzskom PSG, má za sebou mimoriadne komplikované obdobie.

Fotogaléria

Jeho klub sa ho totiž v auguste pokúsil predať, čo sa mu napokon nepodarilo. Škriniar tak napokon aj naďalej ostal v tíme pod vedením trénera Luisa Enriqueho (54), ktorý kapitána slovenskej reprezentácie niekoľkokrát posadil na tribúnu.

Po Škriniarovom poslednom výkone v zápase proti tímu Brest však zjavne svoj názor prehodnotil: „Každý, kto má platný kontrakt, je v mojich plánoch,” hovorí Enrique.  „Milan (Škriniar) nám v predošlom ročníku veľmi pomohol,“ dodal. Zároveň však uviedol, že jeho pôvodné rozhodnutie ostáva v platnosti a slovenský obranca je tak stále na predaj.

Ohlasy na nedávny Škriniarov výkon však kormidelníkovi PSG určite zamotali hlavu.  „V obrane prišlo k prekvapeniu. Po prvý raz v tejto sezóne nastúpi od prvej minúty Milan Škriniar,” vyjadril sa renomovaný francúzsky novinár Stéphane Bianchi.

Argentínsky futbalista Lionel Messi.
Rozprávkový návrat Messiho: Gólová šou po dvojmesačnej pauze! Zobraziť článok

Uznávaný francúzsky denník L'Equipe udelilo kapitánovi slovenskej reprezentácie za jeho zápasový výkoon proti Brestu známku s číslom 6. Lepšie hodnotenie (8) získal už len útočník Ousmane Dembélé. „Po tom, čo za slovenský výber odohral dvakrát deväťdesiat minút, na svoje výkony nadviazal aj teraz,” dodalo francúzske periodikum.

PSG napokon zdolalo svojho súpera z Brestu výsledkom 3:1 a aj naaďalej ostáva na čele francúzskej Ligue 1.

Slovenský tenista Jozef Kovalík sa prebojoval už do 3. kola dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros.
Kovalík zdolal 22. hráča svetového rebríčka, Slováci dorovnávajú! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk