Rozprávkový návrat Messiho: Gólová šou po dvojmesačnej pauze!

Lionel Messi (37) nastúpil do súťažného zápasu v americkej MLS presne po 2 mesiacoch. Jeho Inter Miami si tentokrát zmeral sily s Philadelphiou ...

Lionel Messi (37) nastúpil do súťažného zápasu v americkej MLS presne po 2 mesiacoch. Jeho Inter Miami si tentokrát zmeral sily s Philadelphiou Union.

Fotogaléria

Pri sledovaní výkonu argentínskej hviezdy fanúšikovia veľmi rýchlo zabudli na to, že má za sebou dlhú pauzu. Messi sa totiž uviedol hneď 2 gólmi v priebehu 4 minút, čím sa mu podarilo otočiť stav stretnutia v prospech svojho klubu.

Svoj prvý presný zásah zaznamenal v 26.minúte, keď Messimu poslal na hranicu vápna prihrávku jeho bývalý spoluhráč z Barcelony, Luis Suarez (37). Argentínec následne predviedol šikovnú zasekávačku, po ktorej prišlo presné zakončenie.

Jeho druhý gól prišiel po prihrávke od ďalšieho bývalého spoluhráča z katalánskeho veľkoklubu, Jordiho Albu (35), ktorú Messi ihneď po prevzatí premenil na ďalší presný zásah.

Slovenský tenista Jozef Kovalík sa prebojoval už do 3. kola dvojhry na grandslamovom turnaji Roland Garros.
Kovalík zdolal 22. hráča svetového rebríčka, Slováci dorovnávajú! Zobraziť článok

8-násobný držiteľ zlatej lopty mal napokon prsty aj v treťom góle Miami, ktorý prišiel až v 98. minúte stretnutia. Tentokrát vrátil službu Luisovi Suarezovi, ktorý po prihrávke od Lionela Messiho upravil stav stretnutia na konečných 3:1.

Pre rodáka z argentínskeho Rosaria sa jednalo o 17 klubový duel v tejto sezóne, pričom na svojom konte má už fantastických 35 bodov za 16 gólov a 19 asistencií.

Na snímke slovenský tenista Norbert Gombos podáva proti Nicholasovi Davidovi Ionelovi z Rumunska v úvodnej dvojhre duelu 1. svetovej skupiny Davisovho pohára Slovensko - Rumunsko.
Posledný duel Slovenska na finálovom turnaji: Gombos neudržal vedenie, za súperom zaostávame Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk