Martin Fehérváry: Podraz od Adely Banášovej! Vybuchol som ako NIKDY

Slovenský hokejový reprezentant Martin Fehérváry prezradil príhodu, pri ktorej mu nebolo všetko jedno. Sadol na lep Adely Banášovej a ...
  • Zdroj: koláž ŠČ (instagram/viktorvincze, TASR - Jakub Kotian)

Slovenský hokejový reprezentant Martin Fehérváry prezradil príhodu, pri ktorej mu nebolo všetko jedno. Sadol na lep Adely Banášovej a vybuchol ako nikdy. Akurát si jeho hnev odniesli ľudia, ktorí s tým nemali nič spoločného...

FOTOGALÉRIA: Martin Fehérváry

Slovenský hokejový obranca Martin Fehérváry bol nedávno hosťom v šou Adely a Sajfu v štúdiu Fun rádia. Opora zadných radov Washingtonu Capitals prezradila vtipnú príhodu s Adelou Banášovou, na ktorej sa ale dokázal zasmiať až s poriadnym odstupom času. Známej moderátorke sa totiž nechal nachytať a jeho výbuch hnevu si odniesli nevinní ľudia!

"Musíme si vyžehliť jednu vec. Ty si sa na mňa raz nahneval vo fitku," začala Adela. "Aa, tak to bola veľká vec," reagoval Martin Fehérváry. "Dodnes to rozprávam. Máš tam takú knihu sťažností a prianí. A zrazu idem z tréningu a pozerám a tam napísané niečo, že...," začal rozprávať Fehérváry. Vtom ho doplnila Adela: "Strašne ofrnený odkaz, že tu sa nedá sprchovať, tu nič nefunguje, hrozná hudba. To som nikde nezažil. A toto som ja Martin Fehérváry."

Nové vedenie HC Slovan Bratislava.
Vedenie Slovana dal Korbačka do rúk mladým odborníkom: Hovoriť budeme len o titule! Zobraziť článok

Následne sa chopil slova znova hokejista: "A ja pozerám na to... Ja hovorím, že ty kokos. Hneď som zisťoval, od tých recepčných, že počúvaj ma, to kto tu toto napísal. A povedali to na tú menšiu skupinu, na takých mladých chalanov, čo tam trénujú. Nabehol som na ten tréning, tak som im povedal pár pekných viet, dal som im poriadne. A oni pozerali, nikto nevedel, lebo to nikto z nich nebol. Normálne som ich poriadne zreval, dal som im. A neviem ako to bolo, ty si sa mi priznala?"

Adele sa trik vydaril, no asi nečakala, že sa Fehérváry nahnevá až tak extrémne. "Ja som to videla len z diaľky. A prišiel za mnou náš spoločný tréner a hovorí, že Fehy sa na teba dosť hnevá. Ja som sa bála chodiť do fitka potom," hovorila Banášová. "Veď dobre, sranda, potom sme sa na tom zasmiali. Ale neboj sa, ja nezabúdam," dodal Martin Fehérváry, ktorý sa už pripravuje na začiatok tréningového kempu Capitals.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk