Od hanby sa prepadne! Legenda amerického futbalu omylom vysielala naživo svoje vášnivé hry

Hanba na sto rokov! Legendárny hráč amerického futbalu Shannon Sharpe (56) omylom na sociálnej sieti naživo vysielal svoj sex! Najskôr ...
  • Zdroj: instagram @shannonsharpe84

Hanba na sto rokov! Legendárny hráč amerického futbalu Shannon Sharpe (56) omylom na sociálnej sieti naživo vysielal svoj sex! Najskôr to zvalil na hacknutý účet, neskôr priznal pravdu.

Trapas, po ktorom by sa najradšej prepadol pod zem! Legendárny hráč amerického futbalu Shannon Sharpe omylom pripravil pre svojich fanúšikov poriadne horúcu šou. A to priamo zo svojej spálne. Na svojom instagramovom účte spustil živé vysielanie, v ktorom bol zachytený v priamom prenose jeho sex. Kamera bola namierená síce na stenu, ale fanúšikovia počuli šťavnaté výrazy a vzdychy.

Živý prenos sledovalo okolo 6-tisíc fanúšikov, ale po pár minútach im pikantná šou skončila. Shannon Sharpe krátko po trápnom incidente tvrdil, že išlo o útok hackerov. "Pozor, môj účet bol dnes hacknutý, s mojím tímom na tom usilovne pracujeme," snažil sa zahmlievať. No keď si uvedomil, že mu na to asi nikto neskočí, v podcaste Nightcap na ESPN vyšiel s farbou von.

Fahad Al-Mowallad bojuje o život po páde z balkóna.
Dolámaný bojuje o život: Účastník MS vo futbale vypadol z balkóna! Zobraziť článok

"Je mi veľmi trápne. V skutočnosti som človek, ktorý je veľmi uzavrený. Ten zvuk tam bol a počul ho celý svet. Som zo seba veľmi sklamaný. Nie kvôli tomu, čo sa stalo, ale pretože ten zvuk bolo počuť," vysvetľoval legendárny hráč NFL. "Nepoznám vysielanie na instagrame. Odrazu mi ľudia volajú: Shannon, si naživo na insta. Počujú, že si mal sex," vrátil sa k trápnej situácii trojnásobný víťaz Super Bowlu a člen Siene slávy. Po tomto incidente si už asi dá poriadny pozor na to, čo stláča na svojom telefóne...

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk