Djokovič: Deti sa sťažujú, že ako jediné v škole nemajú telefón! Nechodiť so stádom je ťažké

Srbský tenista Novak Djokovič prezradil, že jeho deti sa sťažujú, že ako jediné v škole ešte nemajú mobilný telefón. Je to ťažké, ale ...
  • Zdroj: SITA/AP

Srbský tenista Novak Djokovič prezradil, že jeho deti sa sťažujú, že ako jediné v škole ešte nemajú mobilný telefón. Je to ťažké, ale nechodíme so stádom!

FOTOGALÉRIA: Novak Djokovič

Srbský tenista Novak Djokovič je najúspešnejším hráčom histórie v počte získaných grandslamových titulov (24) aj v zarobených turnajových odmenách (cca. 165 miliónov eur). V nedávnom rozhovore pre srbský Blic olympijský víťaz z Paríža priznal, že jeho deti Stefan (9) a Tara (6) ešte nemajú mobilné telefóny, na čo sa sťažujú. "Moje deti stále nemajú mobilné telefóny. Sťažujú sa, že každý v škole má telefón okrem nich. Nie je to jednoduché a odráža sa to na iných úrovniach. Ak každý niečo robí, ako stádo, musíte to nasledovať. No nemusí to tak byť. V tomto sa podľa mňa líšime od ostatných, pretože sme tvrdohlaví v pozitívnom aj negatívnom zmysle."

Srbský tenista Novak Djokovič prekvapujúco stroskotal na US Open v 3. kole
Tenisová legenda otvorene prehovorila: Djokovič? To je jeho koniec Zobraziť článok

Novak Djokovič nie je rozhodne typ, ktorý by chodil s väčšinou. Názormi, činmi alebo prístupom k životu. Odmietal sa očkovať proti covidu a to aj napriek odborným názorom či neúčasti na viacerých významných turnajoch. Používa neortodoxné tréningové metódy, preferuje vegánsku stravu a je veľmi inovatívny. Tento rok nevyhral ani jeden grandslamový turnaj. Aktuálne štartuje za Srbsko v Davisovom pohári.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk