Haaland prežíva obrovský smútok: Nedá sa opísať, ako mi chýbaš! Ďakujem za všetko

Nórsky futbalový útočník Erling Haaland (24) zažíva obrovský smútok! Prišiel o blízkeho človeka a posiela dojímavý odkaz prostredníctvom ...
  • Zdroj: Northfoto

Nórsky futbalový útočník Erling Haaland (24) zažíva obrovský smútok! Prišiel o blízkeho človeka a posiela dojímavý odkaz prostredníctvom sociálnej siete.

FOTOGALÉRIA: Erling Haaland

Trápenie, smútok a žiaľ! Nórsky útočník Erling Haaland pôsobiaci v anglickom Manchesteri City prišiel o veľmi blízkeho človeka, priateľa, ktorý ho sprevádzal v kľúčových fázach jeho kariéry. Ivar Eggja zomrel vo veku 59 rokov a Haaland sa s ním srdcervúco lúčil príspevkom na sociálnej sieti instagram. " Ivar, si legenda. Nedokážem slovami opísať, čo všetko si pre mňa znamenal. Nedá sa opísať, ako veľmi mi chýbaš. Ďakujem ti za všetko. Želám si, aby sme sa mohli znova stretnúť. Odpočívaj v pokoji, Ivar,“ napísal odkaz zosnulému priateľovi, ktorý pri ňom verne stál po prestupoch do Borussie Dortmund či Manchesteru City.

Fahad Al-Mowallad bojuje o život po páde z balkóna.
Dolámaný bojuje o život: Účastník MS vo futbale vypadol z balkóna! Zobraziť článok

Dokonca bol v ohrození Haalandov štart v sobotňajšom stretnutí anglickej Premier League, v ktorom jeho City nastúpil proti Brentfordu. Tréner Pep Guardiola bol pripravený dať mu voľno. "Smutná správa, mal len 59 rokov. Bol to ťažký moment pre neho a jeho rodinu, mali k sebe blízko. Naše myšlienky sú s ním a jeho rodinou. Zajtra uvidíme, či bude mentálne a fyzicky schopný hrať," citoval španielskeho kouča oficiálny klubový web Manchesteru City. Napokon však Erling Haaland nechýbal v základnej jedenástke a v úvodnom polčase sa zaskvel dvoma gólmi.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk