Dolámaný bojuje o život: Účastník MS vo futbale vypadol z balkóna!

Veľké nešťastie! Účastník futbalových majstrovstiev sveta vypadol z balkóna a na Jednotke intenzívnej starostlivosti (JIS) bojuje o život.
  • Zdroj: instagram @fooodii8

Veľké nešťastie! Účastník futbalových majstrovstiev sveta vypadol z balkóna a na Jednotke intenzívnej starostlivosti (JIS) bojuje o život.

Saudskoarabský futbalový reprezentant Fahad Al-Muwallad (30) bojuje o život! Vypadol z balkóna na druhom poschodí vo svojom dome v Dubaji. Uvádza sa, že incident sa stal vo štvrtok medzi 9:00 a 10:00 doobedu. Al-Muwallad je hospizalizovaný na Jednotke intenzívnej starostlivosti (JIS) v nemocnici Rashid Hospital v Dubaji s mnohopočetnými zlomeninami. Informuje o tom Dubaieye1038.

Anglický futbalový klub Manchester City.
Odčítanie bodov alebo dokonca zostup? Anglického giganta čaká dôležitý súd o budúcnosť Zobraziť článok

V čase incidentu so saudskoarabským krídelníkom nikto nebol. Zdroje zo Saudskej Arábie uvádzajú, že zhruba tri hodiny predtým od neho odišli jeho priatelia. Aktuálne sa skúmajú zábery z domácich aj pouličných kamier, aby sa odhalila príčina incidentu. Al-Muwallad nedávno hral za reprezentáciu Saudskej Arábie kvalifikačné zápasy o postup na majstrovstvá sveta proti Indonézii a Číne. V tomto dvojzápase odohral len 19 minút. Boli to jeho prvé reprezentačné vystúpenia od marca 2023, kedy mal na ruke kapitánsku pásku.

Hviezda tímu Al-Shabab odohrala v drese národného tímu 74 zápasov, strelil v nich sedemnásť gólov. Predstavil sa aj na majstrovstvách sveta v roku 2018. Na šampionáte v roku 2022 chýbal po tom, čo bol vyradený z nominácie Saudskej Arábie z "preventívnych dôvodov" okolo jeho dopingovej kauzy. V marci 2022 dostal 18-mesačný trest za doping. Ten bol neskôr znížený a mohol hrať na MS, no do nominácie sa nedostal.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk