Šokujúci náhľad do zákulisia: Najsilnejší muž plánety odhalil neuveriteľný jedálniček

Z tohto vám padne sánka! Niekdajší najsilnejší muž sveta a rekordér v mŕtvom ťahu Eddie Hall (36) verejnosti ukázal tajný kľúč k svojej ...
  • Zdroj: Instagram/@eddiehallwsm

Z tohto vám padne sánka! Niekdajší najsilnejší muž sveta a rekordér v mŕtvom ťahu Eddie Hall (36) verejnosti ukázal tajný kľúč k svojej forme. Váhu si síce príliš strážiť nemusí, no jeho diéta je vskutku netypická.

Slávny írsky MMA bojovník Conor McGregor.
Šialený plán legendárneho bojovníka: Bude z McGregora prezident Írska? Zobraziť článok

Známy „The Beast“ nedávno vymenil ťažké váhy za rukavice a odštartoval novú životnú etapu v bojových športoch. V ringu debutoval pred dvomi rokmi, keď po jednomyseľnom rozhodnutí na body podľahol svalnatému rivalovi Thorovi Bjornssonovi. Ani táto prehra ho však neodradila od pokračovania. Nedávno tak preveril svoje kvality v celebritnej organizácii World Freak Fight. Na premiérovom podujatí britského projektu nastúpil proti dvom menším súperom a dominantným spôsobom ich prevalcoval. Nuž, stále sa stravuje spôsobom, aký si bežný človek takmer nedokáže predstaviť. Navyše mu to pomáha. 

Napriek tomu, že vyradil cukry a prešiel na mäsožravú diétu s mliečnymi produktmi a minimom zeleniny, nepociťuje žiadne problémy, práve naopak. S denným príjmom okolo 10-tisíc kalórií stále chudne. Jediné komplikácie mal iba na začiatku v súvislosti s trávením. Pre bližšiu predstavu, jeho 24-hodinový jedálniček zahŕňa napríklad tri stejky, lososa, minimálne desať vajíčok a ďalšie obrovské množstvo bielkovín.

„Výsledky hovoria za všetko. Cítim sa výborne. Moja sila je neskutočná, mám lepší spánok a možem jesť, koľko len chcem,“ povedal nadšene 36-ročný Hall vo svojom videu na platforme YouTube a na záver dodal: „Jednoducho nepriberiem, je to absolútne šialené.“

Bagárová, Muradov a ich dcéra.
Ex-priateľ Bagárovej Muradov má vážny problém: Vyhadzov z Česka! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk