Český futbalový rebel sa oprel do prisťahovalcov: Vadia mi!

Český futbalový búrlivák Petr Švancara opäť raz rozvíril pokojnú hladinu! Tentoraz sa mu to podarilo výrokmi o prisťahovalcoch či svojej ...
  • Zdroj: instagram @petr.svancara

Český futbalový búrlivák Petr Švancara opäť raz rozvíril pokojnú hladinu! Tentoraz sa mu to podarilo výrokmi o prisťahovalcoch či svojej búrlivej mladosti počas pôsobenia v Prahe.

Bývalý český futbalista Petr Švancara je známy búrlivák. Nie je tajomstvom, že servítku si pred ústa nedáva ani pri citlivých témach. Preto jeho vyjadrenia občas vyvolajú poriadny rozruch. Ako sa stalo v posledných dňoch, keď v rozhovore pre český portál iDnes.cz otvorene priznal, že mu vadia prisťahovalci do Českej republiky.

"Milujem českých hercov, spevákov a všetko, čo je naše. Mám ale trochu iný názor na prisťahovalcov. Je mi úplne jedno, či je človek biely alebo čierny. Vadia mi prisťahovalci, ktorí sa neprispôsobia. Ak nedodržuje naše pravidlá a nerešpektuje viac-menej pokojný život v Česku, prekáža mi to. Ak však sem prídu, začlenia sa a začnú pracovať i pomáhať, je to úplne v poriadku. Občas sa pristihnem, ako hundrem na tých, ktorí to nerobia," nešetril úprimnosťou 46-ročný televízny expert a futbalový odborník.

Španielsky futbalista Hugo Mallo musí za obťažovanie maskota zaplatiť pokutu.
Bizarný trest: Španielsky futbalista dostal pokutu za obťažovanie maskota Zobraziť článok

Úprimný je však aj v rozhovoroch o sebe, neváhal priznať, že mladosť mal poriadne búrlivú. Počas pôsobenia v pražských kluboch Žižkov a Slavia navštevoval verejné domy. "V Prahe to bolo hrozné. Chodili sme do bordelu. Keď som bol mladší, bolo to so mnou hrozné. Nemôžem poprieť, že mám maslo na hlave. Teraz sa snažím pomôcť mojim deťom finančne či ľudsky. Robím maximum, aby som bol lepší otec aj manžel. Samozrejme, niekedy spravím chybu. Lenže keď som ešte hrával profesionálne, deti ma doma moc nevídali," hovoril otvorene.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk