Slafkovský žije svoj sen: Nová zmluva, priateľka a teraz luxusný byt!

Slovenský hokejový reprezentant Juraj Slafkovský žije v Montreale svoj sen! Užíva si život po boku krásnej kanadskej priateľky, začiatkom ...
  • Zdroj: TASR

Slovenský hokejový reprezentant Juraj Slafkovský žije v Montreale svoj sen! Užíva si život po boku krásnej kanadskej priateľky, začiatkom leta podpísal zmluvu za desiatky miliónov dolárov a teraz si zadovážil nový luxusný byt.

FOTOGALÉRIA: Juraj Slafkovský

Ide mu karta! Slovenský reprezentačný útočník Juraj Slafkovský si pred treťou sezónou v NHL doprial v Montreale nový luxusný byt, prezradil to jeho kamarát Filip Mešár v rozhovore pre kanadský portál rds.ca. "Minulý týždeň som navštívil jeho byt. Sú tam štyri spálne! Je to veľké," hovoril ohromený mladík. Očakáva sa, že po dvoch sezónach v kanadskej juniorskej súťaži OHL sa presunie do Lavalu Rocket a bude pôsobiť v AHL. V oblasti Montrealu si tak tiež potrebuje vyriešiť svoje bývanie. Prichýli ho kamarát Slafkovský? "Teraz mám priateľku. Asi si nájdeme vlastné miesto. Ale určite ho vo voľnom čase pôjdeme navštíviť," prezradil svoje plány, pričom ho čaká veľký skok, pretože počas pôsobenia v OHL býval v hostiteľskej rodine. Teraz už bude žiť sám s priateľkou a musí sa o všetko postarať.

Na snímke Juraj Slafkovský.
Slafkovský zrušil novinára jednou vetou: Takto sa predviedol so šiškou Zobraziť článok

Späť k Slafkovskému. Celková jednotka draftu NHL z roku 2022 zažíva výborné obdobie. Počas pôsobenia v Montreale si našiel priateľku - kanadskú modelku Angélie Bourgeois Pelletierovú. Navyše v prvý júlový deň podpísal ohromný osemročný kontrakt s Canadiens v celkovej hodnote 60,8 mil. dolárov. Je jasné, že má si z čoho dopriavať! Okrem bytu si čoskoro pravdepodobne dopraje aj nové auto. V lete počas mediálnej tour NHL v Prahe prezradil, že sníva o tom, že si po návrate do Montrealu kúpi nový automobil.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk