Ronaldo sa tvrdo pustil do bývalého trénera: Vyčíta mu túto vec!

Nenechal na ňom nitku suchú! Jedna z najväčších legiend futbalového Manchestru United síce svoj bývalý klub miluje, no nesúhlasí s jeho ...
  • Zdroj: Northfoto

Nenechal na ňom nitku suchú! Jedna z najväčších legiend futbalového Manchestru United síce svoj bývalý klub miluje, no nesúhlasí s jeho aktuálnym vedením. Cristiano Ronaldo (37) sa preto pustil do súčasného manažéra Erika ten Haga (54). Nepáči sa mu najmä jedna vec.

FOTOGALÉRIA: Ronaldo sa ostro pustil do bývalého trénera

Hviezdny Portugalčan pod Erikom ten Hagom pôsobil, ale s Holanďanom si príliš nesadol a po pár mesiacoch odišiel do Saudskej Arábie, kde hrá dodnes. „Červených diablov" však naďalej pozoruje z diaľky a vidí isté nedostatky. V podcaste svojho bývalého spoluhráča Ria Ferdinanda aktuálneho lodivoda vôbec nešetril.

„Ako manažér Manchestru United nemôžeš povedať, že nebudeš bojovať o výhru v Premier League či v Lige majstrov. Máš povedať, že možno nemáš taký potenciál, ale že sa o to pokúsiš. Musíš sa o to pokúsiť," vyhlásil slávny CR7 v relácii Five

Nuž, to z jeho strany nebolo všetko. Útočník Al-Nassru dokonca rozmýšľal nad riešením, ktoré by tomuto problému mohlo pomôcť. „Keby napríklad počúval van Nistelrooya, ten by to mohol zlepšiť. Klub pozná, United by mali naslúchať bývalým hráčom. Nemôžete robiť prestavbu, keď nemáte potrebné znalosti. Mal by počúvať ľudí ako Sir Alex Ferguson, Gary Neville, Roy Keane či Paul Scholes," pokračoval Ronaldo a na záver doplnil: „Musí to pochopiť, je to jediná možná cesta. Nie som šťastný z toho, kam sa klub v posledných rokoch uberá."

Francúzsky futbalista Kylian Mbappé v drese Realu Madrid.
Nepríjemné následky veľkého rozchodu: PSG musí zaplatiť Mbappému astronomickú čiastku Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk