Peter Korbačka z JTRE: Finančný žralok loví bratislavské kluby?!

Multimilionár Peter Korbačka (53) kúpil tento týždeň 100 % akcií hokejového Slovana Bratislava. Jeho spoločnosť JTRE sa však spája už ...
  • Zdroj: anc

Multimilionár Peter Korbačka (53) kúpil tento týždeň 100 % akcií hokejového Slovana Bratislava. Jeho spoločnosť JTRE sa však spája už aj s ďalšími bratislavskými športovými klubmi. Prezentovať by sa mal tak nielen na ľade, ale aj na basketbalových a volejbalových palubovkách.

Dnes majú prezentovať na tlačovej konferencii HC Slovan Bratislava vízie nového vedenia klubu. Verejnosť by sa tak mala dozvedieť aj mená v novom manažmente klubu. Nebude to však jediná dôležitá tlačová konferencia týkajúca sa športu v hlavnom meste.

Zástupcovia basketbalových klubov Inter Bratislava (muži), BK Slovan Bratislava (ženy) a tiež volejbalového klubu VKP FTVŠ UK Bratislava (muži a ženy) totiž zvolali na stredu svoju tlačovku. „Informovať budeme o príprave pred nadchádzajúcim ročníkom, o športových cieľoch pre sezónu 2024/2025 a o spájaní sa so silným partnerom JTRE,“ oznámili.

Belasí veria, že sa na štadión vráti radosť.
Korbačka získal už všetky akcie Slovana, osobnosti sú nadšené: Nech klub vráti do Ligy majstrov! Zobraziť článok

Oslovili sme teda samotnú spoločnosť s otázkou, či kupuje aj tieto kluby, alebo ide o sponzorský vstup. „Teraz sa k tomu ešte nebudeme vyjadrovať, všetko podstatné sa verejnosť dozvie na tlačovej konferencii,“ uviedli pre Nový Čas. Vyzerá to však tak, že jeden z najbohatších Slovákov aktívne vstupuje do športu v Bratislave.

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk