Bronzový z OH Matej Beňuš pokračuje v sezóne: Čaká ho slovenský súboj vo Svetovom pohári

Svetový pohár vo vodnom slalome ide do finále. Počas tohto a nasledujúceho víkendu čakajú na pretekárov posledné dve kolá. A hoci Slovensko ...
  • Zdroj: dom

Svetový pohár vo vodnom slalome ide do finále. Počas tohto a nasledujúceho víkendu čakajú na pretekárov posledné dve kolá. A hoci Slovensko vysiela z rôznych dôvodov (jedným z nich je aj vojna v hnutí) skromnejšiu výpravu, hlavne v kategórii C1 mužov sa máme na čo tešiť.

FOTOGALÉRIA: Bronzový slalomár Matej Beňuš si užil Paríž: Aha, s kým randil pod Eiffelovkou

Bronzový olympionik z Paríža Matej Beňuš (36) je lídrom celkového hodnotenia pred krajanom Markom Mirgorodským (25), pričom celý prestížny seriál plánuje vyhrať.

Beňuš mal po svojom parížskom úspechu, kde ako jediný Slovák získal medailu, náročný program. „Obdobie po olympiáde bolo veľmi, veľmi hektické, lebo som mal naozaj veľa mediálnych povinností. Prvý týždeň bol naozaj náročný. Mal som každý jeden deň nalinkovaný a vždy som bol na nejakých akciách,“ spomína.

Rodinka si pochutnala na dobrom jedle.
Vodný slalomár Beňuš oddychuje po olympiáde s rodinou v Taliansku: Bronzový Matej chytá bronz Zobraziť článok

Druhý týždeň po návrate z parížskych hier odišiel na zaslúženú dovolenku s rodinou do Talianska. „Až počas tretieho týždňa po OH som sa dostal k trénovaniu. Chvíľu som si musel zvykať na nový režim. Hlavne na vstávanie s deťmi, plus teraz sa im začala už aj škola, ale po Paríži som si vravel, že konečne som doma,“ uviedol.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk