Petra Vlhová sa môže dočkať zásadnej zmeny: Rázny odkaz Zuzulovej

Zmení sa kalendár Svetového pohára v lyžovaní? Opäť sa otvorila veľmi rozdeľujúca téma, ktorá vyvoláva v hnutí rozpačité reakcie. Na ...

Zmení sa kalendár Svetového pohára v lyžovaní? Opäť sa otvorila veľmi rozdeľujúca téma, ktorá vyvoláva v hnutí rozpačité reakcie. Na stole je zmena programu, ktorá by sa dotkla aj našej reprezentantky Petry Vlhovej (29).

Fotogaléria

Nereálne zmeny, tvrdí Zuzulová

Veronika Zuzulová, bývala skvelá lyžiarka, prezradila, že podobný pokus tu už bol pred pár rokmi, no vtedy sa proti návrhu väčšina vzbúrila. „Neviem, či by bolo všetci stotožnení, aby sa preteky dakde v Čile išli v lete, a potom čakali niekoľko mesiacov na preteky v Európe, kým napadne sneh. Pred rokmi bola snaha zorganizovať preteky v Argentíne, federácie sa však proti tomu vzbúrili,“ povedala pre sport24.sk Veronika, ktorá pred pár dňami sa stala dvojnásobnou mamou.

Plány tak radikálne prekopať kalendár Svetového pohára považuje rodáčka z Bratislavy za nerealistický.

„Bolo by to mimoriadne finančne náročné, keby sa Svetový pohár mal premiestniť do Argentíny či na Nový Zéland. Logistika by bola mimoriadne zložitá. Keď som ešte ja pretekala, boli myšlienky urobiť preteky Svetového pohára v argentínskom meste Ushuaia. Hneď sa to však zmietlo zo stola práve kvôli tomu, že by to bolo veľmi nákladné,“ dodala.  

Eliška Mintálová po LOH v Paríži
Olympionička Mintálová čelí extrémne nechutnému incidentu: Kto „naš*al“ do mojej posvätnej lode?! Zobraziť článok

Ján Kozák počas tlačovky.
Ján Kozák st. neprijal pozvanie na zápas repre v Košiciach: Dozvuky konfliktu s Calzonom?! Zobraziť článok

Talianska futbalová legenda Salvatore Schillaci.
Našim dal gól na majstrovstvách sveta: Futbalová legenda bojuje v nemocnici o život Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk