Pikantný pohárový súboj rodiny Karhanovcov: Najviac v strese bola mama

Známa obec v Trnavskom okrese bola včera dejiskom pikantného súboja rodiny Karhanovcov. V 2. kole Slovenského pohára sa domáca štvrtoligová ...

Známa obec v Trnavskom okrese bola včera dejiskom pikantného súboja rodiny Karhanovcov. V 2. kole Slovenského pohára sa domáca štvrtoligová ŠK Blava 1928 s trénerom Miroslavom Karhanom (48) a jeho mladším synom Alexom Thomasom (18) postavila trnavskému Spartaku s Patrickom Karhanom (21).

Fotogaléria

Miroslav Karhan patrí medzi najväčšie legendy trnavského futbalu, pričom v jeho futbalových stopách kráčajú aj synovia. Starší Patrick sa snaží presadiť v prvom tíme, mladšieho Alexa si z Trnavy stiahol k sebe na hosťovanie, aby hrával, pričom ho postavil aj do základnej zostavy proti Spartaku.

„Bral som to ako každý iný zápas, v ktorom nemáme čo stratiť. Z toho, že narazíme práve na Spartak, v ktorom som roky hrával a neskôr aj trénoval, ma hlava vôbec nebolela. A či prebehli doma so starším synom nejaké podpichovačky? Vôbec nie. Aj jedna aj druhá strana brala stretnutie s plnou vážnosťou,“ uviedol bývalý reprezentačný kapitán ešte pred výkopom.

Patrick prezradil, že v najväčšom strese bola asi mama, ktorá nevedela, komu vlastne fandiť. „Myslím si, že podvedome predsa len o čosi viac držala palce Jaslovským Bohuniciam, nedá sa jej to zazlievať,“ pripojil s tým, že mama nedopustila rodinnú stávku napr. o výber nedeľného obeda.

Proti otcovi už skóroval

Patrick Karhan proti otcovi pred dvomi rokmi už nastúpil v drese Malženíc a tešil sa z výhry 4:1 nad Novým Mestom nad Váhom, ktoré vtedy legendárny hráč trénoval. Dokonca dal v tomto treťoligovom stretnutí dva góly. „Proti bratovi som však v súťažnom zápase ešte nenastúpil. O viac to bolo zaujímavé,“ dodal.

Spartak sa trápil

V stredajšom zápase 2. kola zvíťazili na pôde účastníka IV. ligy západ ŠK Blava 1928 Jaslovské Bohunice 2:0. Po bezgólovom prvom polčase sa v druhom dejstve za "andelov" strelecky presadili Michal Ďuriš a Roman Procházka.

2. kolo Slovenského pohára:

ŠK Blava 1928 Jaslovské Bohunice - FC Spartak Trnava 0:2 (0:0)

Góly: 58. Ďuriš, 85. Procházka

Ján Kozák počas tlačovky.
Ján Kozák st. neprijal pozvanie na zápas repre v Košiciach: Dozvuky konfliktu s Calzonom?! Zobraziť článok

Futbalista Hamdi Lubad zahynul pri bombardovaní Gazy spoločne s rodinou.
Hrozné zistenie: Pri bombardovaní zahynul futbalista, jeho manželka a ich štyri deti Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk