Český futbalista sa po zápase s Ukrajinou pustil do fanúšikov: Strašné! Toto sa už nemôže stať

Český futbalista Václav Černý (26) sa nemohol zmieriť s atmosférou, v akej sa odohral druhý zápas českej reprezentácie v skupine B1 v ...
  • Zdroj: TASR/AP

Český futbalista Václav Černý (26) sa nemohol zmieriť s atmosférou, v akej sa odohral druhý zápas českej reprezentácie v skupine B1 v Lige národov.

„Veľmi dobre si uvedomujem, že je to pre ľudí náročné a nebolo to v poslednej dobe okolo nás pozitívne. Ale predsa už v živote nemôžeme dopustiť, aby sa stalo na pražskom štadióne, čo dnes. Je mi úplne, ale úplne jedno, ako sa na mňa bude kto pozerať. Toto je strašné, toto sa už nemôže stať“ neskrýval Černý veľké sklamanie.

FK Ústí nad Labem má v srdci.
Futbalisti sa pri nej riadne zapotia: Netradičné rozhovory českej Pamely majú veľký úspech! Zobraziť článok

Stretnutie sa hralo tri dni po tom, čo Česi prehrali 1:4 v Gruzínsku. "Pred druhým zápasom bolo veľké sklamanie z úvodnej prehry, ktoré samozrejme bolo na mieste. Je možno aj dobre, že bolo málo času do ďalšieho zápasu. Išlo o to pripraviť sa, oklepať sa a držať v tíme súdržnosť. To sa nám jednoznačne podarilo," uviedol rodák z Příbramu.

Ukrajincov teraz žije v Prahe a celej republike veľa, majú slovenské doklady, čo sa pri nákupe vstupeniek prejavilo. Mnoho českých fanúšikov naopak mohol odradiť debakel v Tbilisi.

Futbalistka Ilse van Eschová je považovaná za jednu z najkrajších športovkýň v Holandsku.
Holandská futbalistka valcuje sociálne siete: Nepoužíva mejkap a väčšinu času trávi v teplákoch Zobraziť článok

"To je predsa jedno. Nemôžeme dopustiť, aby sa takto lístky predali. To radšej budem hrať na prázdnom štadióne. Toto je český nároďák a my sme v Prahe. Všetci sme videli, ako to vyzeralo. Strašné. Na ihrisku sa od toho nejakým spôsobom. oslobodíte, ale toto jednoducho nejde,“ sťažoval sa ďalej Černý.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk