Ronaldo sa zastal kritizovanej hviezdy Realu: TOTO sú moji nasledovníci!

Portugalská futbalová ikona Cristiano Ronaldo (39) vystúpil na obranu Kyliana Mbappého, ktorý nezačal v drese Realu Madrid úplne najlepšie. ...

Portugalská futbalová ikona Cristiano Ronaldo (39) vystúpil na obranu Kyliana Mbappého, ktorý nezačal v drese Realu Madrid úplne najlepšie. Schytáva kritiku zo všetkých strán. Slávny útočník navyše prehovoril, kto získa Zlatú loptu.

Fotogaléria

„Myslím si, že to zvládne skvele aj vďaka štruktúre klubu. Je skvelá, perfektná. Real Madrid má výborného trénera aj prezidenta, ktorý už vedie klub mnoho rokov. Navyše si myslím, že to pre Kyliana nebude veľký problém aj vďaka tomu, aký má talent. Už ukázal, čo dokáže a čoho je schopný. Môže byť ďalším víťazom Zlatej lopty,“ vyjadril sa na svojom YouTube Ronaldo.

Ronaldovi nasledovníci

Doby, kedy Cristiano Ronaldo bojoval každý rok s Lionelom Messim o Zlatú loptu, sú preč. Aktuálne nastupuje nová generácia a ako Portugalec, tak Argentínčan už nie sú ani v tohtoročnej nominácii.

A kto môže podľa legendy Realu Madrid individuálnu cenu získať v nadchádzajúcich rokoch? Ronaldo nespomenul iba Mbappého, ale aj niekoľko iných mien. Dokonca aj vychádzajúcu hviezdičku Barcelony. „Kylian Mbappé, Erling Haaland, Jude Bellingham, Lamine Yamal. Myslím, že toto je nová generácia. Majú ohromný potenciál,“ stručne skonštatoval Ronaldo.

Igor Holčík odkopáva loptu Tunisanovi Adelovi Sellimimu.
Púchov mohli vidieť v celom Nemecku, ale útok na Dvojičky všetko zmenil... Zobraziť článok

FK Ústí nad Labem má v srdci.
Futbalisti sa pri nej riadne zapotia: Netradičné rozhovory českej Pamely majú veľký úspech! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk