Ronaldo sa zastal kritizovanej hviezdy Realu: TOTO sú moji nasledovníci!

Portugalská futbalová ikona Cristiano Ronaldo (39) vystúpil na obranu Kyliana Mbappého, ktorý nezačal v drese Realu Madrid úplne najlepšie. ...

Portugalská futbalová ikona Cristiano Ronaldo (39) vystúpil na obranu Kyliana Mbappého, ktorý nezačal v drese Realu Madrid úplne najlepšie. Schytáva kritiku zo všetkých strán. Slávny útočník navyše prehovoril, kto získa Zlatú loptu.

Fotogaléria

Francúzsky reprezentant odohral v drese Realu päť zápasov a trikrát sa strelecky presadil. Napriek tomu je od fanúšikov pod paľbou kritiky. Mbappé sa ale už trápil aj na európskom šampionáte, kde navyše bojoval so zlomeným nosom.

Francúz cez leto opustil po šiestich rokoch PSG a zamieril do vysnívaného Realu Madrid, kde to nemá na ružiach ustlané. Ukazuje to aj jeho štart sezóny a fanúšikovia ho nešetria. Teraz vystúpil na jeho obranu Cristiano Ronaldo, ktorý v kráľovskom veľkoklube prežil svoje najlepšie futbalové roky.

{{ poll.title }}

{{ question.text }}
  • {{ displayedQuestions > 1 ? 'Stránka' : 'Otázka' }} {{ currentPage }}/{{ totalPages }}
{{ question.text }}
{{ answer.text }}
{{ displayPercent ? Number(answer.percent).toFixed(2) + '%' : answer.votes }}
Hlasovalo: {{ poll.votes }}
Vyhodnotenie
Úspešnosť
{{ succeeded.percent }}%
Počet správnych odpovedí
{{ succeeded.count }}/{{ questions.length }}
Ďakujeme za vyplnenie dotazníka.

Portugalčan drží na Santiago Bernabeu mnoho rekordov. Je najlepším strelcom nielen Realu, ale kraľuje aj streleckým štatistikám v histórii Ligy majstrov... To je len malá ochutnávka jeho úspechov. Za zmienku stojí aj päť Zlatých lôpt, viac ich má len Lionel Messi.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk