Slovan zrušil duel s Košicami: Vieme, čo sa stalo...

Mala to byť veľká derby generálka na nový ročník extraligy, ale napokon z toho nič nebude! Hokejisti bratislavského Slovana si v piatok ...
  • Zdroj: TASR

Mala to byť veľká derby generálka na nový ročník extraligy, ale napokon z toho nič nebude! Hokejisti bratislavského Slovana si v piatok mali na domácom ľade zmeriť sily v prípravnom súboji s odvekým rivalom s Košicami, ale v kabíne belasých šarapatí črevná viróza a tak museli duel zrušiť. Fanúšikovia však o svoje peniaze neprídu…

FOTOGALÉRIA: Korbačka získal už všetky akcie Slovana, osobnosti sú nadšené: Nech klub vráti do Ligy majstrov!

Slovanisti pod vedením kouča Petra Oremusa mali v piatok absolvovať posledný prípravný duel pred štartom nového ročníka, v ktorom 20. septembra privítajú doma Nové Zámky.

„Primárnym dôvodom zrušenia stretnutia je aktuálny zhoršený zdravotný stav v kabíne Slovana, ktorú postihla črevná viróza. Vzhľadom k tomu by náš tím nedokázal do zápasu momentálne postaviť tri kompletné formácie,“ znie v oficiálnom stanovisku bratislavského klubu.

Belasí veria, že sa na štadión vráti radosť.
Korbačka získal už všetky akcie Slovana, osobnosti sú nadšené: Nech klub vráti do Ligy majstrov! Zobraziť článok

Napriek zdravotným problémom však ostatní hráči pokračujú v tréningovom procese. „Tí, čo sme zdraví, tak normálne trénujeme a tešíme sa na štart nového ročníka extraligy,“ povedal pre náš denník kapitán mužstva Michal Sersen.

Diváci, ktorí si doteraz na zápas zakúpili vstupenky, ich môžu vrátiť na tom predajnom mieste, na ktorom si ich zakúpili, takže o svoje peniaze neprídu.

Fanúšikov viac, ako zrušené duel zaujíma aj situácia okolo budúcnosti klubu. Novým vlastníkom hokejového klubu HC Slovan Bratislava sa totiž pred pár dňami stala developerská spoločnosť J&T Real Estate (JTRE) sports & entertainment a.s na čele s podnikateľom Petrom Korbačkom, ktorý podľa našich informácii nezískal iba väčšinový podiel od Eleny hrubej, ale aj od ostatných akcionárov. V najbližších dňoch by mali predstaviť svoju víziu i nových ľudí v manažmente.

Na snímke lavička hokejistov Slovana Bratislava.
Oficiálne stanovisko Slovana k novému vlastníkovi: Tím je v mimoriadnej kondícii! Zobraziť článok

Iba tri výhry

Pre bratislavský Slovan sa zrušením duelu s Košicami skončila prípravná fáza na nový ročník. V príprave odohral tím kouča Oremusa celkom 9 zápasov s účastníkmi najvyššej českej súťaže s bilanciou 3 výhry a 6 prehier. 


 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk