Rozhorčená Mintálová terčom nechutného útoku: Do jej lode niekto vykonal potrebu!

Talentovaná kajakárka Eliška Mintálová (25), ktorá má za sebou mimoriadne úspešnú sezónu, sa stala terčom mimoriadne bizarného útoku.

Talentovaná kajakárka Eliška Mintálová (25), ktorá má za sebou mimoriadne úspešnú sezónu, sa stala terčom mimoriadne bizarného útoku.

Fotogaléria

Na svojom profile na sociálnej sieti Instagram odhalila nechutný incident, ktorý sa odohral po jej príchode do tréningového areálu v Čunove.

"Aj keď som ukončila sezónu, stále mám chuť trénovať na vode. Dnes som prišla do Čunova a skoro sa povracala," vyjadrila sa na úvod, pričom jasne naznačila, že ju niečo znechutilo. Ďalšie detaily však odhalili, že celá situácia bola oveľa horšia, než by sa mohlo zdať. 

"Niekto mi „naš*al“ do lode. Vedela som, že to čo sa u nás v zväze deje je hlboko za čiarou, ale toto je strašne detinské. Fakt grc," dodala rozhorčená Mintálová.

Verejnosť i fanúšikov tento incident šokoval tiež, pričom príspevok sa rýchlo začal šíriť po sociálnych sieťach. Novinár Peter Bárdy, ktorý príspevok zdieľal taktiež, ironicky poznamenal: "Keď raz budú historici skúmať, čo sme boli zač, toto bude tiež zaujímavý moment, ako sme sa správali k olympioničkám."

Adam Cracknell (druhý sprava) sa stal novou útočnou posilou tímu HK Poprad.
Bombastický úlovok: Do Popradu prichádza útočník s viac ako 200 zápasmi v NHL! Zobraziť článok

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk