Bombastický úlovok: Do Popradu prichádza útočník s viac ako 200 zápasmi v NHL!

Slovenský hokejový klub HK Poprad získal do svojich radov novú posilu, ktorou je kanadský útočník Adam Cracknell (39). Tím sa s hráčom ...
  • Zdroj: northfoto

Slovenský hokejový klub HK Poprad získal do svojich radov novú posilu, ktorou je kanadský útočník Adam Cracknell (39). Tím sa s hráčom dohodol na jednoročnom kontrakte.

Kanadský hokejista počas svojej kariéry obliekal dresy hneď 7 tímov NHL - St. Louis Blues, Columbus Blue Jackets, Vancouver Canucks, Edmonton Oilers, Dallas Stars, New York Rangers a Anaheim Ducks.

V základnej časti najlepšej ligy sveta odohral spolu 210 zápasov, v ktorých si na svoje konto pripísal 43 bodov za 21 gólov a 22 asistencií. Ďalej pridal taktiež 10 duelov v play-off, v priebehu ktorých zaznamenal jeden presný zásah. 

"Ďakujem klubu za dôveru a príležitosť, neviem sa už s mojou rodinou dočkať, kedy sa staneme členmi popradskej komunity. Teším sa na tím a verím, že budeme mať úžasnú sezónu,“ zneli slová kanadského forvarda po podpise zmluvy so slovenským celkom.

Adam Ružička zaznamenal svoj prvý gól od vyhadzovu z NHL.
Prvý gól od vyhadzovu zo zámoria: Premiérový zásah Ružičku v KHL! Zobraziť článok

Adam Cracknell má na svojom konte taktiež slušnú porciu zápasov v AHL (795), pričom na farme sa mu počas kariéry podarilo nazbierať skvelých 510 bodov. Okrem iného na ZOH 2022 taktiež reprezentoval tím Kanady.

"V tíme vítam Adama. Ide o skúseného hráča, ktorý má za sebou bohatú kariéru. Je to líder s vodcovskými vlastnosťami a ja verím, že svoje skúsenosti odovzdá mladším hráčom a pomôže im v ich kariérnom raste,“ vyjadril sa k príchodu novej posily Július Koval, športový riaditeľ klubu.

Peter Sagan aj so synom Marlonom (vľavo) pózujú spolu s tímom a kniežacím párom Charlene a Albertom (v strede).
Sagana pozvala na preteky monacká kňažná: Tentokrát však nesúťažil na ceste! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk