Korbačka získal už všetky akcie Slovana, osobnosti sú nadšené: Nech klub vráti do Ligy majstrov!

Hokejový Slovan Bratislava má nového absolútneho majiteľa. Spoločnosť multimilionára Petra Korbačku (53) totiž kúpila nielen väčšinový ...

Hokejový Slovan Bratislava má nového absolútneho majiteľa. Spoločnosť multimilionára Petra Korbačku (53) totiž kúpila nielen väčšinový podiel dedičky Rudolfa Hrubého († 69) dcéry Eleny, ale získala aj akcie Pavla Hofstädtera a Eduarda Jánošíka, ktorých predtým prvá dáma belasého klubu vyšachovala z hry. Osobnosti klubu to potešilo.

Fotogaléria

Ako vnímajú predaj klubu belasé legendy?

Dárius Rusnák (64) - Lepšie ako dedička

Mrzí ma, čo sa stalo pánovi Hrubému, lebo to bol človek, ktorý bral Slovan vážne. Je to veľká tragédia, no z druhého hľadiska, ak mal niekto dediť a rozhodovať o hokeji, v ktorom nebol zainteresovaný, tak je veľmi dobré, že do toho pán Korbačka išiel. Skúsenosti so športom už má a verím, že bude veľkým prínosom pre hokej v Bratislave.

Ľubomír Pokovič (64) - Pomôže to k stabilite

Myslím si, že to pridá k stabilite klubu a že je aj jasné smerovanie. Doteraz sa nevedelo, ako to bude, či si to pani Hrubá nechá. Čiže sa aspoň niečo vyjasnilo a prispelo k upokojeniu. Na najvyššie méty by sa, myslím, pomýšľalo aj bez toho, ale tým, že sa situácia stabilizovala, tak sa šanca ešte zlepšila.

Zriadil na to novú firmu

Že chcel Korbačka získať hokejový Slovan už skôr, dokazuje aj to, že spoločnosť JTRE sports & entertainment a. s., ktorá sa stala novým vlastníkom klubu, bola zapísaná v obchodnom registri 16. apríla 2024. Na jar však predaj ešte padol. Korbačka je v nej predsedom predstavenstva, pričom jeho členmi sú aj Pavel Pelikán a Peter Remenár. V dozornej rade sú Juraj Kalman, Michal Borguľa a Peter Píš.

Martin Pospíšil sa mal cez víkend rozhodnúť, či bude hrať na kvalifikácii za Slovensko.
Výhodný obchod: Jedna z 10 najlepších zmlúv NHL uzavretá so Slovákom! Zobraziť článok

Gaspard je Veronikinou oporou.
Zuzulová sa stala dvojnásobnou mamou: Syn dostal meno podľa legendárneho lyžiara Zobraziť článok

Hancko bol na ihrisku prakticky všade.
Hancko najlepším hráčom repre, odborníci spievajú ódy: Jeho skvelý výkon sledoval naživo aj bývalý prezident! Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk