Futbalisti sa pri nej riadne zapotia: Netradičné rozhovory českej Pamely majú veľký úspech!

Volajú ju česká Pamela Anderson, pričom stačí jeden pohľad a každému je hneď jasné prečo. Táňa Bystroňová (28) sa teraz živí ako tvár ...
  • 5Galéria
  • Zdroj: instagram /@tana_bystronova

Volajú ju česká Pamela Anderson, pričom stačí jeden pohľad a každému je hneď jasné prečo. Táňa Bystroňová (28) sa teraz živí ako tvár treťoligového klubu FK Viagem Ústí nad Labem, pričom jej netradičné rozhovory s hráčmi majú veľký úspech. A vonkoncom sa ich nepýta iba na to, ako sa im hralo v zápase...

Fotogaléria

Severočeskému klubu sa darí, veď je na čele treťoligovej tabuľky, ale záujem oň stúpol nielen vďaka výsledkom. Odkedy v novembri najali krásku s veľkým poprsím na úlohu moderátorky, výrazne stúpol ich marketingový potenciál. „Robíme bizarný marketing, ale v každom kúsku je niečo športové. Dôležité je zaujať a v dnešnom svete je to jediná cesta k úspechu,“ vysvetlila známa česká celebrita, ktorá sa živí aj modelingom, pričom ju vidieť aj v reklamách na mužskú potenciu.

Hráčov často dostáva do úzkych netradičnými otázkami. „Pri fotení som vyskúšala vašu vírivku a máte tu teda dobré podmienky, dáte si v nej po víťazstve aj ,šampíčko‘?“ opýtala sa skúseného útočníka Mareka Červenku (31), brata kapitána hokejových majstrov sveta 2024 Romana (38).

Hráči sa pri nej potia viac ako na trávniku, pričom vidieť, že sa snažia nepozerať na jej prsia, ale nie vždy sa im to podarí... „Pre mňa je to úplne nový životný smer, aj keď modeling robím už dlhé roky. Toto je však iná výzva a veľmi si ju užívam, pretože futbal milujem,“ povedala Táňa o svojej práci. Viac vo FOTOGALÉRII!

Gaspard je Veronikinou oporou.
Zuzulová sa stala dvojnásobnou mamou: Syn dostal meno podľa legendárneho lyžiara Zobraziť článok

Slovenská vodná slalomárka Eliška Mintálová pádluje v semifinálovej jazde.
Rozhorčená Mintálová terčom nechutného útoku: Do jej lode niekto vykonal potrebu! Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk