Romantik Hossa: Komu doniesol koláčik do postele?!

Tomu sa povie otcovská láska! Hokejová legenda, člen Siene slávy NHL a trojnásobný víťaz NHL Marián Hossa (46) má doma poriadny babinec. ...
  • Zdroj: archív M. H.

Tomu sa povie otcovská láska! Hokejová legenda, člen Siene slávy NHL a trojnásobný víťaz NHL Marián Hossa (46) má doma poriadny babinec. Okrem manželky Janky mu po dome behajú aj tri rozkošné dcérky, Mia, Zojka a Emma. A práve najstaršia z nich v pondelok oslávila krásne 13. narodeniny. Aha, aké prekvapenie dostala od svojo ocina a to rovno do postele…

FOTOGALÉRIA: hossa dcéra narodeniny

Jeden z najlepších hokejových útočníkov na svete a v samostatnej ére slovenského hokeja Marián Hossa si už niekoľko rokov užíva zaslúžený oddych na športovom dôchodku. A to samozrejme v kruhu svojej milovanej rodiny, manželky Janky a troch dcér – Mii (13), Zojky (10) a Emmy (2).

„Som rád, že si po dlhej kariére môžem teraz užívať rodinný život. Hokej ma už neláka, občas si idem zahrať s partičkou, ale venujem sa hlavne manželke a deťom,“ povedal už dávnejšie pre náš portál trojnásobný víťaz NHL s tímom Chicaga.

Hossa získal v drese Chicaga tri Stanleyho poháre a v piatok dá definitívnu bodku za svojou kariérou.
Hossov návrat do Chicaga: FOTO s legendami aj svetoznámou kráskou Zobraziť článok

V polovici augusta oslávila dva roky jeho najmladšia dcérka Emma a v pondelok mala svoj narodeninový deň aj najstaršia Mia. Tá sa narodila v roku 2011, iba dva dni po obrovskej športovej tragédii, keď v ruskom Jaroslavli zahynul pri leteckom nešťastí Hossov top kamarát a spoluhráč Pavol Demitra.

Marián Hossa chystá v auguste rozlúčku s kariérou.
Hossa ukázal svoju rodinku: Marián, baby ti rastú do krásy Zobraziť článok

A Marián sa v pondelok ukázal, ako veľký romantik a milujúci otec, keď svojej dcérke doniesol priamo do postele narodeninový koláč aj so zapálenou sviečkou.


 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk