Odpadol do rúk rozhodcu, nebolo mu pomoci: Uznávaný doktor vidí jasnú príčinu!

Čo sa to deje? Priamo počas zápasu zomrel ďalší mladý športovec. Renomovaný lekár z jeho smrti viní očkovanie proti covidu!
  • Zdroj: X/Canadien Hockey News

Čo sa to deje? Priamo počas zápasu zomrel ďalší mladý športovec. Renomovaný lekár z jeho smrti viní očkovanie proti covidu!

V poslednom období sa doslova roztrhlo vrece s náhlymi úmrtiami mladých športovcov. Situácia začína byť doslova alarmujúca. Počas uplynulého víkendu sa odohrala veľká tragédia počas turnaja v pozemnom hokeji v kanadskom Trois-Rivières. Na začiatku zápasu skolaboval 21-ročný brankár Zachary Bourassa. Napriek rýchlemu zásahu zdravotníkov mu už nebolo pomoci, zomrel na srdcový infarkt.

"Podľa našich informácií na začiatku zápasu mladý brankár pociťoval nevoľnosť a volal o pomoc predtým, ako skolaboval do rúk jedného z rozhodcov. Podľa informácií, ktoré získala od jeho rodiny novinárka Kassandra Lebel z Radio-Canada, utrpel srdcový záchvat," informuje novinár Marco Normandin.

(ilustračné foto)
Český hokej smúti za legendou: Ešte v minulej sezóne pravidelne navštevoval štadión Zobraziť článok

Nasledoval rýchly zásah zdravotníkov, no ich snahy oživiť mladého hokejistu v bezvedomí boli márne. "Niekedy počujeme príbehy, v ktorých by sa dalo predísť smrti, ak by sa určité kroky podnikli skôr. Toto bol úplný opak. Keby mohol byť zachránený, bol by. Prítomní ľudia sa správali ako skutoční hrdinovia," uviedol očitý svedok tragického incidentu. Ďalší svedok uviedol, že Zachary počas dňa vôbec neprejavoval známky nejakého ochorenia či nevoľnosti, vyzeral byť absolútne v poriadku.

Mohla za to vakcína?

Na tento tragický prípad reagoval aj lekár, rádiológ, onkológ, autor viac ako stovky publikácií William Makis. "Zachary Bourassa, 21-ročný brankár, zomrel náhle počas turnaja v Trois-Riviéres, Quebecu 7. septembra 2024. Dostal srdcový záchvat na začiatku zápasu! Ako 18-ročný bol nútený dať si vakcínu proti COVID-19," píše uznávaný odborník na sociálnej sieti X a dal tak jasne najavo, v čom vidí príčinu náhleho úmrtia mladého športovca.

 

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk