Sobolenková si fotenie s trofejou z US Open užívala naplno: Som tenisová tigrica!

V elektrizujúcom finále US Open tenisová šampiónka Arina Sobolenková (26) korunovala svoj triumf v New Yorku nielen tretím grandslamovým ...
  • Zdroj: getty images

V elektrizujúcom finále US Open tenisová šampiónka Arina Sobolenková (26) korunovala svoj triumf v New Yorku nielen tretím grandslamovým titulom, ale aj oslnivou poctou móde a symbolike. Po dramatickom víťazstve nad Američankou Jessicou Pegulovou, ktoré uzavrela v dvoch setoch 7:5, 7:5, oslávila Bieloruska svoj úspech v oslnivých červených šatách doplnených o tigrie tetovanie.

FOTOGALÉRIA: Sobolenková

Po veľkolepej výhre vymenila Sobolenková svoj športový outfit za ohromujúce červené šaty, v ktorých hrdo predviedla aj tetovanie tigra - symbol, ktorý stelesňuje jej rok narodenia 1998, rok tigra podľa čínskeho zverokruhu.

Pre Arinu má toto tetovanie zvláštny význam, keďže nápad naň jej prišiel vo sne. V rozhovore pre Tennis Channel odhalila:

„Narodila som sa v roku tigra a raz som mala sen o tetovaní tigra, tak som si ho dala urobiť. Rada by som mala peknú fotografiu s tigrom - dotknúť sa ho, cítiť ho,“ uviedla hviezdna tenistka, ktorá má s tigrím tetovaním ešte jednu vtipnú príhodu. Za Sobolenkovou totiž často chodí jedna malá fanúšička, ktorá jej vždy podaruje nejakú drobnosť. Tentokrát jej dala dočasné tetovanie tigrej hlavy, ktoré nakoniec skončilo na čele Sobolenkovej trénera Jasona Stacyho.

Anna Kalinská a Jannik Sinner tvoria pár už niekoľko mesiacov.
Sinner vybozkával po finále ruskú priateľku, Kyrgios jej potom poslal štipľavý odkaz Zobraziť článok

„Mali sme stávku, že ak sa dostanem do finále US Open, tak si to tetovanie dá na čelo,“ smiala sa Arina, pričom bláznivé zábery jej trénera obleteli sociálne siete rýchlosťou svetla.

Sobolenková získala v New Yorku tretí titul z podujatí veľkej štvorky, v januári i vlani ovládla Australian Open.
Bieloruska Sobolenková sa v New Yorku tešila z historického úspechu: Vždy som snívala o zisku titulu na US Open Zobraziť článok

Po následnom víťazstve vo finále sa bojovná Bieloruska prezliekla do nápadných červených šiat, aby oslávila svoj druhý titul na US Open. Sobolenková na oficiálnom fotení tak hrdo zdvihla trofej, pózovala na fotografiách a svoje tigrie tetovanie vystavila na obdiv.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk