Ronaldo je športovým kráľom instagramu: Odpadnete, koľko si pýta za jeden príspevok!

V dobe sociálnych sietí sa športové hviezdy stávajú nielen ikonami, ale aj neodmysliteľnými influencermi. Cristiano Ronaldo, svetoznámy ...

V dobe sociálnych sietí sa športové hviezdy stávajú nielen ikonami, ale aj neodmysliteľnými influencermi. Cristiano Ronaldo, svetoznámy futbalista a teraz aj kráľ Instagramu, ukazuje svetu, ako sa dá jeho popularita využiť na obrovské zisky.

Fotogaléria

V pekelnej konkurencii za Ronaldom stojí mnoho ďalších futbalových ikon, ktoré vedia, ako si prilepšiť svoj rozpočet prostredníctvom sneho bieleho digitálneho sveta. Hviezdy ako Lionel Messi, Neymar a ďalší si tiež nesťažujú na skromné zárobky z reklám, keďže ich fanúšikovia radi sledujú každý ich krok. Futbalisti v súčasnosti chápu, že ich kariéra neprebieha len na trávniku, ale aj online, kde môžu využiť svoju popularitu na rozvoj vlastnej značky.

Podľa špecializovaného webu Football Meets Data je totiž Slovan najväčším outsiderom spomedzi 36 klubov.
Kšeftovanie sa začalo! Zhrození fanúšikovia belasých: Východniari predávajú lístky na Slovan Zobraziť článok

Zdá sa, že šport a sociálne médiá vytvorili nový ekosystém, kde sa hranice tradičných zárobkov rozmazávajú a otvárajú dvere k novým, nevídaným možnostiam. Ronaldo so svojím kráľovským postavením na Instagrame len potvrdzuje, že byť legendou v sociálnych médiách môže byť rovnako lukratívne, ako byť kráľom futbalového ihriska. Takto sa s loptou, aj s telefónom v ruke píšu kapitoly moderného úspechu vo svete hviezd.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk