Mbappé schytal poriadnu kritiku: Buď klame alebo je naozaj hlúpy!

Hviezdny francúzsky futbalový útočník Kylian Mbappe sa stal objektom poriadne tvrdej kritiky! A to za svoj prístup k francúzskym fanúšikom.
  • Zdroj: SITA/AP

Hviezdny francúzsky futbalový útočník Kylian Mbappe sa stal objektom poriadne tvrdej kritiky! A to za svoj prístup k francúzskym fanúšikom.

FOTOGALÉRIA: Kylian Mbappé

Francúzsky futbalový útočník Kylian Mbappé si poriadne pohneval novinárov a fanúšikov vo svojej rodnej krajine! Dôvodom sú jeho nedávne vyjadrenia o tom, že nevenuje pozornosť kritike a názorom fanúšikov. Tieto výroky poriadne rozhorčili francúzskeho novinára Daniela Riola a dal to Mbappému pocítiť vo svojich riadkoch plných ostrej kritiky.

Buď klame alebo je hlúpy

"Tento muž má odporný postoj k ostatným. Buď klame, alebo je naozaj hlúpy. Nemá právo povedať, že ho nezaujímajú názory ľudí... Ak si to Mbappé naozaj myslí, potom musí prestať hrať futbal! Veď štadión je plný ľudí, ktorí prídu zažiť emócie," pálil francúzsky novinár ostrými v rozhovore pre RMC Sport. "Vo francúzskom národnom tíme sa nemôžete správať ako rozmaznaný a pohŕdavý človek, zatiaľ čo v španielskych médiách sú úsmevy a žmurkania,“ dodal.

Zápas nižšej anglickej ligy je hitom internetu.
Anglický futbalista je hitom internetu: Červenú kartu dostal za neuveriteľnú blbosť Zobraziť článok

Kylian Mbappé je považovaný za jedného z najlepších futbalistov planéty. V lete spôsobil veľký rozruch svojím prestupom do španielskeho Realu Madrid, kam prišiel ako voľný hráč po tom, čo mu vypršal kontrakt s francúzskym PSG.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk