Anglický futbalista je hitom internetu: Červenú kartu dostal za neuveriteľnú blbosť

Zápas z nižšej anglickej futbalovej súťaže je hitom internetu! Hráč z tímu Folkestone Invicta Tom Derry (29) totiž dostal v stretnutí ...
  • Zdroj: X/BTips4you

Zápas z nižšej anglickej futbalovej súťaže je hitom internetu! Hráč z tímu Folkestone Invicta Tom Derry (29) totiž dostal v stretnutí Isthmian League Premier Divison, čo je siedma anglická liga, červenú kartu za zákrok, ktorý sa len ak nevidí.

V 75. min duelu, v ktorom domáci Folestone prehrával s Billericay Town 0:2, zostal v pokutovom území hostí ležať jeden z hráčov domáceho mužstva.

Rozhodca povolil jeho ošetrenie. To nejaký čas trvalo a kým sa zdravotníci venovali futbalistovi domáci Matt Johnson a brankár Sam Donkin si čas krátili prihrávkami vzduchom. Loptu im chcel zobrať Derry, ktorému sa takáto zábavka očividne nepáčila.

Rozhodujúci gól Portugalcov dal Cristiano Ronaldo.
Švédi poľahky zdolali Estóncov: Ronaldo zariadil tri body Zobraziť článok

Lenže loptu sa mu nedarilo získať do svojej moci a keď už mal toho plné zuby, nabehol do brankára Donkina drsným šľapákom. Gólman sa zvalil na trávnik a Derry konečne získal loptu. Všetko ale videl rozhodca, ktorý po porade s asistentom vytiahol pre Derryho červenú kartu.

Štadión v Osvienčime bol vypredaný.
Škandál pred zápasom v Osvienčime: Transparent vzbudil rozruch, takto tam privítali Nemcov Zobraziť článok

„Najlepšie vylúčenie, aké ste kedy videli,“ píše jeden z fanúšikov na sociálnej sieti. „Fakt smiešny spôsob, ako dostať červenú kartu,“ pridal sa ďalší. Folkestone napokon inkasoval ešte tretí gól a prehral 0:3.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk