Kšeftovanie sa začalo! Zhrození fanúšikovia belasých: Východniari predávajú lístky na Slovan

Kšeftovanie so vstupenkami na stretnutia futbalového Slovana Bratislava na zápasy Ligy majstrov začalo a poriadne vo veľkom! Fanúšikovia ...
  • Zdroj: TASR/Jakub Kotian

Kšeftovanie so vstupenkami na stretnutia futbalového Slovana Bratislava na zápasy Ligy majstrov začalo a poriadne vo veľkom! Fanúšikovia belasých zostali zhrození, východniari predávajú lístky na Slovan.

FOTOGALÉRIA: Slovan

Slovan Bratislava dosiahol najväčší klubový úspech v histórii, keď si vybojoval miestenku v skupinovej fázy Ligy majstrov. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na európskych gigantov ako Manchester City či AC Miláno v súbojoch na Tehelnom poli. Záujem o vstupenky na zápasy Ligy majstrov je ohromujúci a preto niet divu, že na svoje si prídu aj predajcovia na internete. Kšeftovanie so vstupenkami už začalo a to vo veľkom!

Bývalý futbalista Filip Šebo dovolenkuje so Slovanistom Vladimírom Weissom ml. a spoločnými zábermi sa pochválil na sociálnych sieťach.
Weiss ml. si pred Ligou majstrov doprial oddych: So Šebom dovolenkuje na párty ostrove! Zobraziť článok

Východniari predávajú lístky na Slovan

"Až 10849 držiteľov permanentiek využilo svoje predkupné právo a zabezpečilo si balíkovú vstupenku na svoje miesto! Do druhej fázy predaja opätovne pre držiteľov permanentiek bude uvoľnených celkovo 5910 balíkových vstupeniek. Na jednu permanentku je možné nakúpiť maximálne dve balíkové vstupenky," informoval bratislavský klub v príspevku na facebooku. Pod týmto príspevkom sa okamžite objavilo množstvo reakcií od fanúšikov. Zaujala nás jedna z nich, ktorá znela: "Východniari predávajú lístky na Slovan...pekne ste to vymysleli." A užívateľ k tejto reakcii pripojil aj screenshot z istého portálu, na ktorom vidieť ponuky od záujemcov z Prešova, Košíc či Vranova nad Topľou v rozličných cenových kategóriách. Záber nájdete v galérii TU.

Rozhorčenie zo systému predaja vstupeniek na zápasy Slovana Bratislava v Lige majstrov vyjadrili aj viacerí ďalší fanúšikovia. "Ak si myslí niekto že 90% lístkov sú naši ....tak ste na veľkom omyle , strašne zbabraný a ***** predaj , ale tak čo už ....peniaze hýbu svetom," písal jeden z nich. "Zase ste nás s tým systémom pekne okabátili. Toto už nie je možné," pridal sa ďalší. "Prečo sa pri kúpe balíčku na pernamentku nemohli hneď kúpiť ďalšie dva nárokovateľné balíčky, ku ktorým sa v pondelok už nemusí ani záujemca dostať? Vaše fázy predaja ľudia pri pokladni pekne komentujú!," znela ďalšia z početných nespokojných reakcií z radov fanúšikov, alebo: "Vyše 3 dní som sa snažil využiť svoje predkupné právo a zabezpečiť si balíkovú vstupenku na svoje miesto prostredníctvom klubovej aplikácie, avšak bezúspešne!"

Je jasné, že záujem o zápasy Slovana v Lige majstrov je obrovský záujem. Dôrazne však odporúčame zakúpiť si lístky oficiálnym spôsobom a vyhýbať sa rozličným predajcom na internete. Nikdy neviete, či sa nestanete obeťou podvodu a navyše existuje riziko, že napriek tomu, že za lístky zaplatíte nemalé peniaze, na štadión sa napokon nemusíte dostať. Určite zostaňte obozretní!

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk