Nečakaný odchod legendy od českej repre: Vážna choroba jeho ex, musí sa starať o dcéru!

Českým hokejom otriasol nečakaný odchod generálneho manažéra Petra Nedvěda od reprezentácie, s ktorou získal na domácich majstrovstvách ...
  • Zdroj: instagram @pnedved93

Českým hokejom otriasol nečakaný odchod generálneho manažéra Petra Nedvěda od reprezentácie, s ktorou získal na domácich majstrovstvách sveta zlato. Čo stálo za šokujúcim rozhodnutím Nedvěda opustiť národný tím?

FOTOGALÉRIA: Petr Nedvěd

Český hokej slávil na májových domácich majstrovstvách sveta zlatý úspech. Výrazne k nemu pomohol aj generálny manažér a niekdajší skvelý hráč Petr Nedvěd. Ten sa vo svojej pozícii osvedčil, obzvlášť cenený bol pri prehováraní hráčov z NHL ohľadom účasti v národnom tíme. O to väčší bol šok pre celý český hokej, keď Nedvěd nedávno oznámil, že vo funkcii generálneho manažéra končí. Oficiálne z vážnych rodinných dôvodov.

Českí hokejisti pózujú fotografom  po výhre vo finálovom zápase Česká republika - Švajčiarsko na 87. majstrovstvách sveta.
Štedré odmeny pre zlatých chlapcov: Českým majstrom pristáli na účtoch milióny! Zobraziť článok

Vážna choroba

"Petr k 31. augustu ukončil zmluvu. Povedal mi, že má vážne rodinné problémy a musí sa starať o dcéru," prezradil šéf českého hokeja Alois Hadamczik pre sport.cz. O aké vážne problémy sa jedná? Podľa informácií českého Blesku ide o vážne ochorenie, ktorým trpí Nedvědova exmanželka Nicole. Web iSport.cz pripomína, že Nicole sa nedávno vypytovala fanúšikov na sociálnych sieťach na skúsenosti s autoimunitným ochorením.

V súčasnosti už profil Nicole na instagrame nenájdete, pretože si ho zrušila. Pravdepodobne sa chce plne sústrediť na svoju liečbu. Manželstvo Nicole a Petra Nedvěda síce nevydržalo a rozviedli sa, no udržiavajú spolu dobré vzťahy najmä kvôli ich spoločnej 4-ročnej dcérke Naomi. Práve o tú sa potrebuje teraz Nedvěd postarať, pretože jej maminka Nicole bojuje s nepríjemným ochorením.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk