Známkujeme výkony našich: Hanckovi sa dá vyčítať len jedno, Haraslín vie pomôcť aj pádom

Prvý domáci zápas novej sezóny zvládla slovenská futbalová reprezentácia s prehľadom, keď nedala šancu Azerbajdžanu. Len škoda, že výrazne ...

Prvý domáci zápas novej sezóny zvládla slovenská futbalová reprezentácia s prehľadom, keď nedala šancu Azerbajdžanu. Len škoda, že výrazne ťahala len jedna strana, tá však vo veľkom bavila. Oznámkovali sme výkony našich reprezentantov na stupnici 1 – 10. Čím vyššia známka, tým lepší výkon.

Fotogaléria

Tomáš Suslov (5) – Pokúšal sa o ťažké riešenia situácií, ale nie vždy mu to vyšlo, čo zapríčinilo aj straty lôpt a nebezpečenstvo pre našu bránu. Tú takto ohrozil viac, ako súperovu...

David Strelec (8) – Bol pri oboch našich gólov, keď druhý začal i zakončil. Vedel kedy podržať loptu, kedy a ako s ňou na nohe preniknúť cez obrancov súpera, pričom sa nachádzal v správnych priestoroch. Len samé pozitíva, treba však dodať, že to všetko platilo takmer iba pre prvý polčas, v druhom bol už málo viditeľný. 

Lukáš Haraslín (8) – Radosť sa naňho pozerať, pričom jeho spolupráca s Hanckom na ľavej strane bola ukážková. Pochváliť ho treba aj za to, ako umne spadol v pokutovom území. Ak by tvrdohlavo udržal rovnováhu, čo by hravo zvládol, nepískalo by sa, čím by tímu nepomohol. Stále bol blízko pokutového územia a vyhrával tam jasnú väčšinu súbojov.

László Bénes, Dávid Ďuriš, Ľubomír Tupta, Róbert Boženík, Samuel Kozlovský (bez známky) – Naskočili už len do fázy duelu, keď bolo treba udržať výsledok, k čomu každý striedajúci hráč prispel.

Na snímke hlavný tréner futbalovej reprezentácie Slovenska Francesco Calzona.
Calzona zodvihol varovný prst: Defenzíva nebola ideálna! Kucka v závere mlel z posledného Zobraziť článok

Na snímke radosť futbalistov Slovenska z druhého gólu počas zápasu.
Slováci sú v Lige národov stopercentní: Azerbajdžan vybavili v prvom polčase Zobraziť článok

Späť
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk