Známkujeme výkony našich: Hanckovi sa dá vyčítať len jedno, Haraslín vie pomôcť aj pádom

Prvý domáci zápas novej sezóny zvládla slovenská futbalová reprezentácia s prehľadom, keď nedala šancu Azerbajdžanu. Len škoda, že výrazne ...

Prvý domáci zápas novej sezóny zvládla slovenská futbalová reprezentácia s prehľadom, keď nedala šancu Azerbajdžanu. Len škoda, že výrazne ťahala len jedna strana, tá však vo veľkom bavila. Oznámkovali sme výkony našich reprezentantov na stupnici 1 – 10. Čím vyššia známka, tým lepší výkon.

Fotogaléria

Dávid Hancko (9) – Začnime tým jediným, čo sa mu dá vyčítal. Kökcü raz cez neho prešiel ako nôž maslom a hasiť musel Dúbravka, inak podal výborný výkon. Miestami vyzeralo, že je všade a správal sa ako krídelník, útočník i centrálny hráč. Ukázal šikovné kľučky, najviac pri gólovej asistencii Strelcovi.

Juraj Kucka (7) – Úspešnosť prihrávok mal na svoje pomery nadštandardnú (87 %), silu v súbojoch klasicky vysokú, ale aj tak tomu niečo chýbalo. Konkrétne väčšia podpora ofenzívy, teraz bol v tom takmer neviditeľný.

Stanislav Lobotka (7) – Pohyboval sa na veľkom priestore, dlhý pas nepokazil, pričom nevyšli mu len štyri prihrávky. Miestami však nestíhal pri napádaní, keďže nie vždy bol v správnej pozícii.

Ondrej Duda (7) – Prihrával najlepšie z našich, držal vysoké postavenie, ale prehrával drvivú väčšinu súbojov. Zároveň však strelil víťazný gól, keď s prehľadom premenil pokutový kop.

Späť Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk