Známkujeme výkony našich: Hanckovi sa dá vyčítať len jedno, Haraslín vie pomôcť aj pádom

Prvý domáci zápas novej sezóny zvládla slovenská futbalová reprezentácia s prehľadom, keď nedala šancu Azerbajdžanu. Len škoda, že výrazne ...

Prvý domáci zápas novej sezóny zvládla slovenská futbalová reprezentácia s prehľadom, keď nedala šancu Azerbajdžanu. Len škoda, že výrazne ťahala len jedna strana, tá však vo veľkom bavila. Oznámkovali sme výkony našich reprezentantov na stupnici 1 – 10. Čím vyššia známka, tým lepší výkon.

Fotogaléria

Martin Dúbravka (8) – Zostal sústredený počas celého zápasu, pričom najviac sa zaskvel na konci prvého polčasu. Najprv ho neprekonal Kökcü, ktorého strelu vytlačil na rohový kop, aby po jeho rozohraní vyrazil hlavičku Mammadova. Mal aj dobrú úspešnosť prihrávok, keďže pokazil len dve.

Norbert Gyömbér (5) – Správal sa ako vyučený stopér, čiže držal pozíciu, hoci od krajného obrancu sa očakáva aj podpora ofenzívy, ktorú neukázal. Výnimkou bol len jeho zrazený center, ktorý našiel v gólovej šanci Strelca. Dominantnejší mal byť aj v súbojoch.

Milan Škriniar (7) – Mal najviac dotykov s loptou (87), čiže bol pri nej takmer každú minútu. Mal dobrú úspešnosť prihrávok a darili sa mu aj dlhé lopty. Hral spoľahlivo, ale teraz ho aj tak jeho stopérsky partner prevýšil.

Adam Obert (8) – Bol istý v osobných súbojoch, dobre čítal hru a umne vedel odobrať loptu súperovým hráčov. Nebál sa ani rozohrávky (pokazil len dve) a ešte aj ukážkovo zblokoval strelu Badaviho Hüsejnova.

Pokračovať v čítaní
Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk