US Open ovládol drink: Jeho predaj pokryje odmeny pre finalistov!

Najväčšia hviezda grandslamového US Open? Lahodný nápoj, ktorí fanúšikovia doslova milujú. Zisk z jeho predaja by dokázal pokryť odmeny ...
  • Zdroj: Northfoto

Najväčšia hviezda grandslamového US Open? Lahodný nápoj, ktorí fanúšikovia doslova milujú. Zisk z jeho predaja by dokázal pokryť odmeny pre finalistov v mužskej aj ženskej dvojhre.

FOTOGALÉRIA: Drink US Open

V noci nadnes sa skončil záverečný tenisový grandslam sezóny. Trofeje sú teda rozdané, ale víťaz je len jeden! Žiaden tenista tak nezaujal newyorské publikum, ako to opäť po roku dokázal drink Honey Deuce. Hoci ešte neboli konečné čísla k dispozícii, už priebežné ukázali, že tržby z neho dokážu organizátorom pokryť odmeny pre finalistov ženskej i mužskej dvojhry, čo je v súčte 10,8 milióna dolárov.

Minulý rok sa predalo rekordných 460 275 drinkov v cene 22 dolárov. Tento rok bolo krátko pred koncom turnaja predaných ešte viac pohárov, a to sa cena o dolár zvýšila. V areáli US Open vo Flushing Meadows aj nainštalovali kohútiky, z ktorých tiekol namiešaný drink, aby pri obrovskom záujme zrýchlili jeho výdaj.

Anna Kalinská a Jannik Sinner tvoria pár už niekoľko mesiacov.
Sinner vybozkával po finále ruskú priateľku, Kyrgios jej potom poslal štipľavý odkaz Zobraziť článok

Čo obsahuje?

vodku Grey Goose

limonádu

malinový likér Chambord

kúsky melóna

 

tržby min. 10,8 mil. dolárov

 

Splnený sen

Bieloruská tenistka Arina Sobolenková triumfovala prvýkrát v kariére na US Open. Vo finále dvojhry zvíťazila v pozícii nasadenej dvojky nad šestkou pavúka Američankou Jessicou Pegulovou 7:5, 7:5. Sobolenková získala v New Yorku tretí titul z podujatí veľkej štvorky, v januári i vlani ovládla Australian Open. „Som nadšená, vždy som snívala o zisku tohto titulu,“ povedala.

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk