Zuzulovej priateľ Gaspard prezradil, čo ich spojilo: Profesora očarila úsmevom

Ona čoskoro privedie na svet druhého syna, on má z predchádzajúceho vzťahu dvoch, čiže to budú mať doma ešte veselšie. Bývalá slovenská ...

Ona čoskoro privedie na svet druhého syna, on má z predchádzajúceho vzťahu dvoch, čiže to budú mať doma ešte veselšie. Bývalá slovenská lyžiarska hviezda Veronika Zululová (40) je v očakávaní prvého spoločného potomka so svojím priateľom Gaspardom Valettem (38).

Fotogaléria

Ten prezradil, ako sa dali dokopy i to, ako sa naňho lepší slovenčina.

Milujú sa navzájom a majú aj rovnaké koníčky, čo ich dalo dokopy. Obaja obľubujú hory, aj preto sa usadili v čarokrásnom prostredí priamo pod najvyšším vrchom Európy Mont Blancom. Ako sa však zoznámili? Spojilo ich lyžovanie! „Zoznámili sme na kurze učiteľstva lyžovania. On bol môj profesor. Spolu sme dva roky. Zo začiatku to bolo náročné, ale určite to neľutujeme ani jeden, ani druhý. Asi to tak malo byť, bol to proste taký nejaký náš osud,“ uviedla rodáčka z Bratislavy.

Gaspard síce vedel, že ide o bývalú slávnu lyžiarku, ale jej preteky v minulosti podrobne nesledoval. „O Veronike som tušil počas jej kariéry, ale viac som sa zaujímal o mužov ako o ženy. Keď tu však bola dávnejšie na pretekoch, tak som ju videl, keďže som bol vtedy dobrovoľníkom,“ prezradil, no vtedy by mu nenapadlo, že o niekoľko rokov to bude jeho životná láska, ktorá mu privedie na svet tretieho syna, keďže dvoch má z prvého vzťahu. Veronika má už syna Jula z manželstva s lyžiarskym trénerom Romainom Velezom. Ich vzťah však nevydržal a dvojica sa rozviedla.

Jej nový partner, s ktorým plánuje budúcnosť, ako učiteľ lyžovania tiež pracuje v združení horských vodcov. „Narodil som sa v Alpách a lyžoval som odmalička. Milujem hory, lezenie a takisto aj jazdu na horskom bicykli. V tom som v minulosti aj pretekal. S Veronikou sme sa spoznali na skialpových lyžiach,“ pripojil s tým, že Veronika ho očarila úsmevom. „Ale aj svojou aktivitou a ochotou zdieľať veci spoločne - či už taký ten normálny, ale aj aktívny život. A páči sa mi aj jej tvrdohlavosť,“ doplnil s úsmevom.

U nich doma dominuje francúzština, ale na Gasparda sa už pomaly lepí aj slovenčina. „Niečomu už začínam rozumieť, ale nie je to ľahké. Snažím sa robiť pokroky, aby som sa dohovoril s Veronikinou rodinou,“ priznáva.

Zbožňuje perkelt

Gaspard tiež obľubuje slovenskú kuchyňu. „Mám veľmi rád perkelt a aj vyprážaný syr. Navyše, prvýkrát som zažil aj slovenské vianočné menu a veľmi mi to chutilo,“ povedal alpský rodák.

Slovenskí futbalisti sa tešia po strelenom góle.
Známkujeme výkony našich: Hanckovi sa dá vyčítať len jedno, Haraslín vie pomôcť aj pádom Zobraziť článok

Štadión v Osvienčime bol vypredaný.
Škandál pred zápasom v Osvienčime: Transparent vzbudil rozruch, takto tam privítali Nemcov Zobraziť článok

Na snímke Juraj Slafkovský.
Slafkovský zrušil novinára jednou vetou: Takto sa predviedol so šiškou Zobraziť článok

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk