Tvrdé reakcie na českú prehru: Čo píšu fanúšikovia? Zväz maže komentáre?!

Zápas, ktorý sa zapísal do českej futbalovej histórie. Naši susedia vybuchli na pôde Gruzínska. Kaukazská krajina porazila Česko 4:1.
  • Zdroj: koláž ŠČ (foto: NORTHFOTO)

Zápas, ktorý sa zapísal do českej futbalovej histórie. Naši susedia "vybuchli" na pôde Gruzínska. Kaukazská krajina porazila Česko 4:1.

Pozreli sme sa, ako reagujú fanúšikovia Česka na nečakanú prehru v Tbilisu. "Čo to zase bolo? Akých hráčov tam Hašek dáva? Prečo tam dáva Krejčího, ktorý nehrá? Aká bola taktika? Hurá na futbal?" pýta sa jeden z nich. "O tomto výkone je ťažké čokoľvek napísať. Hanba," píše ďalší. "Dnes som videl najhorší výkon národného tímu v mojom živote. Bola to tragédia."

 

Veľká časť komentárov sa týkala vedenia zväzu či trénera."Pomaly sme na smiech celému svetu. Paráda, pán Hašek," napísal fanúšik. "Hašek môže ísť trénovať iba Eskimákov. A obávam sa, že na to nemá." Stručný, ale jasný odkaz napísali viacerí: "Ďakujeme, odíďte!"

"Tu môžete vidieť, ako ruka ruku myje. Ja by som to celé rozpustil. Fousek a Hašek, vypadnite," zhodujú sa fanúšikovia Česka. "Hašek okamžite von a niektorí hráči dlhodobý dištanc!!! Na čo stále čakáte a prečo ho tam stále držíte po tých otrasných výsledkoch a výkonoch? Čakáte na ďalšie neúspechy a hanbu? To už nebolo dosť toho, že sa dlhodobo strápňujú a sú všetkým na smiech? Aj ten najväčší idiot vidí, že je to od zápasu k zápasu väčšia a väčšia fraška a tragédia... naozaj budeme na smiech! Toto je reprezentácia českého futbalu...hanba vám! Učte sa od hokejistov, ako sa má reprezentovať! A za túto paródiu ešte dostanete peniaze," napísal priaznivec Česka, ktorý za tento komentár získal obrovskú podporu.

Českí fanúšikovia napísali aj v komentároch to, že správcovia informačných kanálov reprezentácie mažú negatívne komentáre: "Vážne tu miznú komentáre? Fousek, ty alibista, ani kritiku nepríjmeš," napísal rozčarovaný priaznivec Česka.

 

 

Viac k téme:
Odporúčame z TIVI.sk